Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Divizia Agricultorilor, cel mai important eşalon fotbalistic buzoian se pregăteşte pentru debutul noii stagiuni. Asociaţia Judeţeană de Fotbal de Buzău a stabilit datele de desfăşurare ale primei divizii din Buzău. Astfel, potrivit site-ului asociaţiei judeţene de profil, Divizia Agricultorilor va fi alcătuită dintr-o serie care va cuprinde cele mai bune 16 formaţii din judeţ. Primele jocuri sunt programate pe 2 septembrie, urmând ca etapa a 15-a, ultima a turului să aibă loc pe 9 decembrie 2017. Partea secundă a Divizia Agricultorilor va începe pe 3 martie, în timp ce ultimele jocuri sunt programate pe 9 iunie. De menţionat că stagiunea 2017-2018 se va disputa fără etape intermediare. Ziua oficială de desfăşurare a meciurilor este sâmbata, partidele juniorilor fiind programate de la ora 10:00, în timp ce jocurile seniorilor vor avea loc începând cu ora 12:00.

Barajul pentru menţinerea în Divizia Agricultorilor (locurile 13-14 cu locul 2 din fiecare serie a ligii a V-a) este programat pe 16 iunie 2018, turul, respectiv 23 iunie 2018 returul. Prima partida vă începe la orele 18:00, în timp ce al doilea joc este programat să înceapă la 17:30. Programul competiţional va fi stabilit pe 7 august 2017, după şedinţa programată la ora 16:00 la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău.

PROGRAMUL COMPETIŢIONAL AL LIGII A IV-A DE BUZĂU VA FI DISPONIBIL PE BUZĂUL-SPORTIV.RO IMEDIAT DUPĂ STABILIREA ŢINTARULUI (7 AUGUST 2017). De asemenea, tragerea la sorţi va fi transmisă în format video, în timp real pe contul de facebook Buzăul Sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.