Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Cei mai mulţi pariori recunosc importanţa majoră a unui câştig cât mai mare obţinut fie prin cota finală sau bonusul aplicat acesteia. Sport Bar Buzău a găsit o calea de a îţi maximiza câştigurile din pariurile sportive. Sport Bar Buzău promovează cotele Get`s Bet şi vine în întâmpinarea tuturor microbiştilor cu o ofertă de neegalat. Doar două locaţii din Buzău oferă 10% bonus la orice bilet care cuprinde doar pariuri sportive.

Este vorba despre Sport Bar Buzău, situat pe Strada Mesteacănului nr. 23 (vizavi de Speed Oil) şi agenţia Get`s Bet din cartierul Broşteni, care se află pe Aleea Sporturilor la parterul blocului C10.

Pariorii se împart în două categorii: cei care pariază online şi cei care preferă să îşi primească banii imediat, în mână, după ce au câştigat, fără proceduri de verificare exagerate şi comisioane bancare. România este una dintre puţinele ţări în care ponderea celor două este aproximativ egală. Sport Bar Buzău vine cu un concept nou, care reuneşte agenţia de pariuri Get`s Bet cu un sports pub. Poţi savura liniştit băutura preferată în timp ce îţi urmăreşti favoriţii!

Unde găseşti agenţiile Get`s Bet din Buzău?

Bonusul de 10% este valabil doar în agenţiile Get`s Bet din următoarele locaţii:

1. Sport Bar Buzău, strada Mesteacănului nr. 23

2. Agenţia Get`s Bet, Aleea Sporturilor, Bloc C10, parter

Ce înseamnă „bonus de 10% la pariuri sportive”?

Bonusul de 10% se aplică doar în locaţiile Sport Bar/ Get`s Bet din Buzău, menţionate în rândurile de mai sus. Atenţie! Dacă îţi compui biletul pe site-ul www.getsbet.ro, bonusul se aplică în cele două agenţii Get`s Bet / Sport bar. Spre exemplu: câştigul total pe site al biletului este de 100 de unităţi; dacă plasezi bilet-ul într-una din locaţiile , câştigului i se va adăuga bonsului de 10%, adică +10 unităţi.

Fii la curent cu ultimele noutăţi urmărind pagina de facebook Sport Bar Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.