Competiţii sportive, marca DJST Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

djst-buzau2

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret îşi continuă activităţile sportive potrivit calendarului 2014 şi în această săptămână potrivit următorului program:

– în data de 27.03.2014, va avea loc competiţia sportivă „Minte Sănătoasă în Corp Sănătos”, faza judeţeană –jocuri recreative pentru preşcolari, organizată de Grădiniţa Căsuţa Piticilor Buzău în parteneriat cu DJST Buzău. Competiţia va avea loc la Grădiniţa Căsuţa Piticilor Buzău începand cu ora 09.00.

– în data de 29.03.2014, va avea loc competiţia sportivă „Cupa Primăverii”, faza judeţeană nelegitimaţi la şah organizată de ACS Pheonix Buzău în parteneriat cu DJST Buzău. Acţiunea va avea loc la Galeria Mall  Buzau începand cu orele 10.00.

– în data de 29.03.2014, va avea loc competiţia sportivă Campionatul Naţional, faza judeţeană la tenis de masă dedicată juniorilor II  organizată de AJTM Buzau în parteneriat cu DJST Buzău şi CSM Buzău. Competiţia va avea loc la sala de tenis de masa a CSM Buzău începând cu orele 10.00.

– în data de 30.03.2014 , va avea loc competiţia sportivă Campionatul Naţional de Kempo, organizată de Club Sportiv Sakura Buzău în parteneriat cu DJST  Buzău. Competiţia va avea loc la sala de sport a Liceului Economic Buzău începand cu orele 09.00.

– în data de 30.03.2014, va avea loc competiţia sportivă „Cupa Primăverii”, faza judeţeană legitimaţi la şah, organizată de ACS Pheonix Buzău în parteneriat cu DJST Buzău. Acţiunea va avea loc la Galeria Mall  Buzau începând cu orele 10.00.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.