Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Weekend excelent pentru sportivii Imperial Buzău care au făcut ca, prin evoluția lor în cadrul competiției din Făgăraș, Buzăul să ocupe un loc fruntaș în numărul de medalii câștigate.
În pași de dans s- au împletit emoții cu trăiri intense și lacrimi de bucurie, așteptări răsplătite cu medalii, cupe și diplome, nu puține la număr: o semifinală și 12 finale cu 4 medalii de aur, 4 medalii de argint, 3 medalii de bronz, un loc 6 și un loc 7.
Competiție:
Fete Solo Bronz 10 – 11 ani:
Daria Moise – medalie cu bronz pe locul 3
Debutanți 4 – 9 ani Vals lent:
Tudor Oprea și Daria Clopoțel – medalie de aur – locul 1
Debutanți 8 – 9 ani Cha – cha
Leo Preda și Rebeca Popescu – medalie cu bronz – locul 3
Debutanți 10 – 11 ani
Edi Rusu și Miruna Cucuruzac
medalie de aur – locul 1 la competiția de vals lent
medalie de bronz – locul 3 la competiția de cha-cha – rezultate care asigură promovarea perechii de la Debutanți la Precompetițional.

Debutanți Vals Lent 12 -15 ani
Mario Popa și Bianca Cojocaru – medalie cu argint – locul 2
Clasă Hobby 6 – 9 ani:
Matei Pandele și Alexia Drăgulin – medalie de argint – locul 2
Clasă Hobby 10 -11 ani
Andrei Bănică și Andrada Chiriazi – medaliați cu aur – locul 1, poziție care asigură promovarea perechii în următoarea Clasă Valorică din dans sportiv – Clasă E.
Andrei Anghel și Mihaela Cîrstian – medalie de argint – locul 2
Hobby 12 -13 ani
Vlad Galeș și Miruna Corbu – medaliați cu aur – locul 1- poziție care asigură promovarea perechii în următoarea Clasă Valorică din dans sportiv – Clasă E.
Raul Bălu și Delia Mănăilă – medaliați cu argint pe locul 2
Clasă E 6 -11 ani:
Vladimir Ștefan și Alessia Cristea – finală cu locul 6
Clasă E 12 -15 ani:
Alvaro Bălu și Raisa Cristea – semifinală cu locul 7

Toate aceste rezultate sunt posibile cu foarte muncă din partea tuturor celor implicați – sportivi, antrenori, părinți – într-un mod constant, continuu și cu multă pasiune pentru un sport minunat care modelează într-un mod cu totul deosebit atât fizicul cât și modul de percepție și de gândire a celor care practică dansul sportiv la nivel de performanță.
Alături de sportivi și părinți, în egală măsură merită felicitări și aprecieri antrenorii acestor sportivi – Alin Ion și Alexandra Darie – care prin dăruire și pasiune modelează și conduc pașii copiilor în dansul sportiv de performanță.
Obținerea unor performanțe înalte în dansul sportiv pretinde un volum de muncă extrem de mare în cadrul lecțiilor de antrenament sportiv atât tehnic cât și artistic, o complexitate sporită a eforturilor psihice și fizice, cu multă perseverență și seriozitate deosebită în pregătirea dansatorilor, încă de la o vârstă mică.
Din acest motiv A.C.D.S. Imperial Buzău este într-o permanentă căutare de noi membrii pe care să-i introducă într-o lume magică de cunoaștere și modelare într-un mod sănătos și benefic atât pentru corp cât și la nivel mental.
Următoarea participare a sportivilor Imperial Buzău va fi pe ringul de acasă, în 19 mai 2018, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, unde vă invităm să vă bucurați de dansul lor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.