Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Schimbare importantă în viaţa profesională a jurnalistului buzoian Mădălin Negoiţă. Una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziunile naţionale de profil sportiv va putea fi urmărită începând din această vară pe canalul Look TV. Buzoianul şi-a anunţat mutarea de la Digi Sport la divizia de sport a celor de la Look TV pe Facebook, în urmă cu câteva zile, printr-o postare emoţionantă.

Sursă foto: arhivă personală Mădălin Negoiţă

Iată rândurile scrise de Mădălin după mutarea la Cluj, acolo unde îşi are sediul principal Look TV:

„Nu mi-au plăcut și nu m-am priceput niciodată la despărțiri, mai ales atunci când acestea vin după multe amintiri frumoase. Întotdeauna m-am considerat un privilegiat al sorții pentru că am ajuns să practic, din punctul meu de vedere, cea mai frumoasă meserie din lume, cea de comentator sportiv. Am ajuns în presa sportivă prin 2003 iar de atunci am depășit cifra de 1.500 de meciuri comentate și, poate peste 5.000 văzute. Cu greu îmi vine să cred că a trecut atât de mult timp! Cred că destinul unui jurnalist sportiv se aseamănă foarte mult cu cel al unui fotbalist: Am făcut junioratul la ziarul Ziua, acolo unde am fost descoperit, încurajat și susținut din prima până în ultima clipă de niște oameni minunați. M-am transferat apoi la Telesport, unde am început ca rezervă, exact ca un fotbalist de perspectivă. Antrenorii cu care am lucrat acolo m-au introdus ușor-ușor în prima echipă, m-au învățat multe lucruri noi până am devenit un jucător polivalent și chiar căpitan de echipă, grație altor oameni minunați care nu mi-au fost doar niște colegi extraordinari ci și prieteni adevărați. Clubul intra în insolvență prin 2008, dar mi-au rămas amintiri unice și prieteniile deosebite pe care le-am legat, unele dintre ele chiar pe viață. În 2009, liber de contract, am semnat cu Digi Sport, primul meu club cu care am jucat în Champions League și la propriu și la figurat. Aici am simțit, ani la rând, că fac parte din cea mai bună echipă din România. După aproape 9 ani însă, am simțit că încep să stagnez, că am dat tot ce se putea da, la fel cum un fotbalist simte că are nevoie de o nouă provocare, mai ales când nu joacă chiar atât de mult pe cât și-ar dori și e nevoit să privească anumite meciuri importante de pe banca de rezerve. Astfel, după 15 ani, am ales și am fost ales de un alt club: Look TV. Este prima mea aventură în afara capitalei. M-a încântat entuziasmul oamenilor de aici și dorința lor extraordinară de performanță. Este o echipă mică dar extrem de inimoasă și cu un potențial uriaș. Mulțumesc, Digi Sport! Mulțumesc, București (încă ești cel mai frumos oraș din lume pentru mine) dar, cel mai mult, mulțumesc tuturor celor care mi-au fost, îmi sunt și îmi vor fi mereu prieteni necondiționat! Vă știți foarte bine care :)”.

Sursă foto: arhivă personală Mădălin Negoiţă

Buzoianul va ocupa un post important în organigrama celor de la Look TV, acolo unde va comentat cele mai importante partide de fotbal şi va modera o emisiune dedicată sportului „rege”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.