EXCLUSIV! După ce a făcut vraişte meciul de la Buzău, tuşierul Cătălin Teodor îl ameninţă pe „Vioară” cu judecata! Vezi declaraţia tuşierului brăilean în exclusivitate pentru Buzăul Sportiv

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
teodor
Sursă foto: scoaladearbitri.ro

Tuşierul brăilean Cătălin Teodor a ţinut să îşi manifeste dreptul la replică vizavi de declaraţiile tehnicianului buzoian Ion Viorel de la capătul partidei cu FC Clinceni (detalii aici). Cătălin Teodor şi-a expus în exclusivitate pentru Buzăul Sportiv părerea vizavi de spusele lui „Vioară” şi l-a ameninţat pe tehnicianul buzoian cu judecata: DREPT LA REPLICA ! PE ION VIOREL IL VOI DA IN JUDECATA PENTRU CA MINTE SI JIGNESTE FARA MOTIV. SUNT ANTRENOR LA CENTRUL DE JUNIORI A CLUBULUI C.F.BRAILA DIN 2009 SI NU M-A DAT NIMENI AFARA. ATAT EU CAT SI FRATELE MEU NU AVEM MOTIVE SA NE RAZBUNAM PE ION VIOREL IAR C.C.A. ARE INCREDERE IN NOI,DEOARECE SUNTEM IMPARTIALI SI SERIOSI IAR TOTI CEI CARE NE CUNOSC NE RESPECTA ,MAI PUTIN ION VIOREL .DIN 2005 SUNT LA LIGA 2 SI NU AM MAI AVUT PARTE DE UN ASEMENEA COMPORTAMENT DIN PARTE UNUI ANTRENOR DUPA JOC.NU MA ASTEPTAM SI NU POT ACCEPTA CELE DECLARATE SI ESTE NORMAL CA INSTANTA SA FACA DREPATE”. Brăileanul a încheiat cu: „IL VOI IERTA PE ION VIOREL NUMAI DACA ISI VA CERE SCUZE PUBLIC IN ZIARELE IN CARE A MINTIT SI JIGNIT. CU RESPECT, TEODOR CATALIN”.

La capătul partidei cu FC Clinceni, încheiată de Gloria Buzău la egalitate, scor 2 la 2, joc în care prestaţia tuşierului Cătălin Teodor a fost cel puţin jalnică, Ion Viorel a declarat: “Tuşierul de pe partea băncilor tehnice (n.r. Linia 1, Cătălin Teodor din Brăila) a fost dezastru. Este o făcătură ce s-a întâmplat la meci şi am să vă dau şi motivele. Acest arbitru este fratele celui de la Constanţa. Acest tuşier este fratele celui din Constanţa, care m-a purtat prin lupte grele. Pe acest arbitru l-am dat afară de la centrul de copii şi juniori de la Brăila. Cu asta am spus totul! Fracsu` m-a arbitrat într-un meci CF Brăila – Dinamo 2 în care m-a făcut zdrenţe, iar a doua zi l-am dat afară pe acest tuşier, care era antrenor la copii la Brăila. Că e răzbunare sau nu hotărâţi dumneavoastră. Pe această cale vreau să se sesizeze CCA (n.r. Comisia Centrala a Arbitrilor) şi în speţa domnul Deaconu (n.r. Alexandru, preşedinte CCA), să-l dea afară pe acest excrement din fotbalul românesc”.

 Ce i se poate imputa tuşierului brăilean în partida dintre Gloria Buzău şi FC Clinceni: 

  • două offsaiduri semnalizate greşit, situaţii în care Verdeş scăpa 1 la 1 cu portarul advers.

  • henţ comis de Bolboaşa în marginea careului, la 10 metri în faţa tuşierului

  • aruncare de la margine semnalizată eronat la un contra-atac al buzoienilor. Mingea se afla la cel puţin un metru în interiorul terenului şi tuşierul a semnalizat „out”.

  • două offside-uri în prima repriză semnalizate de central, faze în care tuşierul nu a avut nici o reacţie.

  • Nu a semnalizat fault la o intervenţie a unui jucător ilfovean asupra lui Bârsănel, în faza din care oaspeţii au obţinut lovitura de pedeapsă.

 

CITEŞTE: Răzbunare în Crâng! Vezi motivul incredibil pentru care tuşierul Cătălin Teodor “l-a lucrat” pe “Vioară”!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.