EXCLUSIV! Felicitaţi de antrenorul Bădoi pentru remiza cu Gloria jucătorii Clinceniului au fost înjuraţi ca la uşa cortului de conducători

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

"Penalty-ul transformat de Karamyan"
„Penalty-ul transformat de Karamyan”

La capătul remizei înregistrate de FC Clinceni în compania Gloriei Buzău (detalii aici) antrenorul oaspeţilor Valentin Bădoi (care a văzut partida din tribune, fiind suspendat) şi-a aşteptat elevii pe tunelul ce duce spre vestiare. Fostul jucător al Rapidului, actualmente tehnicianul ilfovenilor de la Clinceni a bătut palma cu fiecare dintre componenţii sale şi i-a îmbrăţişate, felicitându-i pentru egalul obţinut în Crâng. Nu aceleaşi sentimente l-au avut şi conducătorii formaţiei ilfovene. În timpul conferinţei de presă a tehnicianului de la gazde – Ion Viorel, doi dintre conducătorii formaţiei ilfovene au parcat în spatele autocarului de la Clinceni – aflat în faţa stadionului, şi s-au îndreptat nervoşi spre jucătorii formaţiei oaspete. Cei doi care au coborât de la volanul unul BMW înmatriculat în Ilfov (LAZ) şi s-au urcat în autocarul echipei unde s-au dezlănţuit la adresa jucătorilor ilfoveni. Iată câteva fragmente din spusele celor doi:

„Băi golanilor! Băi nesimţiţilor! Cum bă faceţi egal aici mă? Tupeiştii naibii…”

„Bă tu… tu ai jucat la Buzău! Te simţi egal mă cu săracii ăştia?!” (Afirmaţie probabil îndreptată către Mbella sau Popa, ambii foşti componenţi ai grupării din Crâng)

„Mă enervaţi degeaba, sunteţi nişte bulangi. Cu toţii!”

CLICK AICI PENTRU CRONICA PARTIDEI ŞI CONFERINŢA DE PRESĂ A LUI ION VIOREL

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.