Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Dumitru Mureşan, fostul delegat al Sport Club Municipal Gloria Buzău a recunoscut că a jucat la pariuri sportive, prin deducere pe meciuri de fotbal în perioada în care a reprezentat gruparea din Crâng, din calitatea de delegat al echipei conduse de George Timiş.

Oficialul buzoian a fost surprins într-o agenţie de pariuri, aflată potrivit celui care ne-a furnizat imaginile, în zona Bazar, din municipiul Buzău, vis-a-vis de restaurantul la care mănâncă jucătorii formaţiei de fotbal a SCMGB.

Într-o postare pe facebook, fostul oficial al SCM Gloria Buzău înlătură orice suspicine legată de faptul că George Timiş, fostul şef de secţie al buzoienilor ar fi jucat la pariuri şi recunoaşte că el a mizat pe partidele de fotbal, dar niciodată pe ale SCM Gloria Buzău.

„El (n.r. George Timiş) nu a jucat și nu joacă, eu în schimb da… Şi ca s-o lămurim: niciodată nu am pariat pe jocurile Gloriei. Mi-am dat demisia pentru că fac dializă şi nu pot să am nici măcar un program de 4 ore pe zi.” – Dumitru Mureşan pe Facebook, 14 decembrie 2019.

Imaginile au ajuns în posesia mai multor oameni de fotbal din Buzău, deopotrivă suporteri şi oficiali, iar Dumitru Mureşan a fost pus să-şi dea demisia de la SCM Gloria Buzău. Potrivit surselor noastre, demisa acestuia a fost antedatată cu câteva zile faţă de data la care a fost surprins în agenţia de pariuri, astfel încât acesta la data plasării pariurilor să nu aibă calitatea de reprezentant al SCM Gloria Buzău. Iată imaginile realizate la sfârşitul lunii septembrie:

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. […] La mijlocul lunii decembrie 2019, cu doar câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă, Dumitru Mureşan, fost jucător al FC Gloria Buzău, la vremea respectivă delegat al Sport Club Municipal Gloria Buzău a fost surprins într-o casă de pariuri aflată în apropierea localului unde fotbaliştii serveau mesele zilnice. Acesta şi-a recunoscut vina, ulterior a demisionat din funcţia deţinută la gruparea din Crâng. Materialul complet, publicat pe 14 decembrie 2019 este disponibil aici. […]