EXCLUSIV | FOTO & VIDEO. Buzoianul care a scris istoria clubului englez Leicester

Arbitrul buzoian Paul Mihalache, autorul unei cărţi de fotbal în engleză

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Arbitrul buzoian Paul Mihalache locuieşte în Londra (UK).

Paul Mihalache, arbitrul buzoian care decide soarta meciurilor din ligiile inferioare din Anglia a devenit recent autorul unei cărţi foarte căutate în rândul microbiştilor britanici. Buzoianul a scris povestea sezonului în care Leicester a devenit campioană primei ligi de fotbal din Albion, deşi vulpile erau cotate cu ultima şansă la titlu.

Cartea „Leicester – The Under-foxes” a fost scrisă în doar câteva luni, concomitent cu desfăşurarea campionatului de fotbal din Anglia şi a văzut lumina tiparului la câteva săptămâni după ce „vulpile” au ridicat trofeul acordat câştigătoarei din Premiership.

Lucrarea redactată în limba engleză a fost întâmpinată foarte bine de microbiştii britanici, fiind cea mai vândută carte a buzoianului care mai are trecute în portofoliu publicaţii dedicate unui stil de viaţă sănătos. „Leicester – The Under-foxes” îi va aduce lui Paul o vizită pe King Power Stadium, acolo unde îi va cunoaşte personal pe jucătorii „albaştrilor”.

Paul Mihalache pe vremea când arbitra în ligile judeţene din România.

Arbitru de ani buni în Insulă, buzoianul Paul Mihalache a avut ocazia să arbitreze primul meci internaţional anul acesta şi totodată două dintre cele mai importante finale ale fotbalului semi-profesionist.

Buzoianul este autorul a mai multor cărţi, majoritatea cu tematică sportivă.

„Leicester – The Under-Foxes” a fost scrisă în limba engleză şi este disponibilă pe site-urile de profil Kindle şi Amazon. Cartea cuprinde o statistică a stagiunii în care Leicester a devenit campioana Angliei, portretele celor mai importanţi jucători, evoluţia sportivă, dar şi povestea care a stat în spatele succesului răsunător

Interviu Paul Mihalache, autor „Leicester – The Under-Foxes”

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.