Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Cristian Ceauşel, preşedintele Comitetului Director al SCM Gloria Buzău şi Vali Stan, antrenorul celor de la Metalul au discutat o sumedenie de probleme care au alimentat tensiunile dintre oficialii celor două formaţii din ultimele luni. Prima dintre ele, „racolarea” jucătorilor de la Metalul în curtea vecinilor de la Gloria, situaţia care nu de curând îl nemulţumeşte pe Vali Stan, tehnicianul #EchipeiBuzoienilor.

Antrenorul de la Metalul nu s-a sfiit să-şi arate public dezgustul faţă de modalitatea prin care conducătorii secţiei de fotbal de la SCMGB au încercat să-i convingă elevii să îmbrace tricoul roş-albastru.

VIDEO | Vali Stan, antrenor AFC Metalul Buzău (AFC Metalul Buzău vs Dunărea Brăila: 2-0, 9 februarie 2018)

\
VIDEO | V. STAN, antrenor Metalul Buzău (AFC Metalul Buzău vs. CSM Olimpia Rm. Sărat: 2-0)

Ultimul caz îl reprezintă Răzvan Tănase, mijlocaş lateral de la Metalul Buzău, unul dintre cei mai promiţători fotbalişti de sub bagheta lui Stan. Tânărul fotbalist a fost în vederile celor de la Gloria, Metalul a fost de acord cu transferul către orice altă echipă, numai că sosirea lui Kempes Jr. sub tutela cuplului format din George Timiş şi Vasile Tudose se lasă întârziată, iar potrivit spuselor lui Ceauşel, interesul SCMGB pentru fostul jucător al Metalului este zero.

„Gloria Buzău, la momentul de faţă nu este interesată de serviciile lui Răzvan Tănase. Nu cunosc nici un aspect legat de această mutare, dar pot spune cu certitudine că jucătorul celor de la Metalul sau fostul jucător după cum spuneţi dumneavoastră, nu face parte din planurile noastre” – Cristian Ceauşel, preşedinte CD SCMGB.

„Am avut o discuţie cu cei de la Gloria Buzău. I-am dat drumu` copilului în alb (n.r.  acord de transfer fără numele echipe scris şi acord de reziliere semnat de jucător) Gloria Buzău nu-l vrea. Asta am înţeles de la domnul Ceauşel (n.r. preşedinte Comitetul Director al SCM Gloria Buzău). Am discutat cu toată lumea din Crâng, mai puţin cu George Timiş. Drumurile noastre s-au despărţit aici. Îi urez succes lui Răzvan şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi!” – Vali Stan, antrenor şi preşedinte AFC Metalul Buzău.

AFC Metalul Buzău a plătit aproximativ 11.000 de lei către LPS Buzău pentru transferul lui Răzan Tănase, jumătate din sumă fiind achitată de tatăl jucătorului (n.r 1500 de euro). Buzoienii l-au eliberat de obligaţii pe Kempes junior fără nici o pretenţie financiară.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.