EXCLUSIV! Noul imn al Gloriei Buzău! Ion Viorel – AUDIO

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

stadion-gloria-buzau

Cu ocazia meciului pe care Gloria Buzău îl va disputa sâmbătă împotria Rapidului din Giuleşti, oficialii grupării din Crâng vor inaugura noul imn al formaţiei buzoiene. Procesul de rebranding al Gloriei Buzău continuă cu o nouă iniţiativă a conducătorilor din Crâng. După ce fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au fost în vizită la mai multe şcoli buzoiene, gruparea din Crâng va puncta din nou la capitolul imagine prin lansarea unui nou imn, care îl va înlocui pe cel realizat de George Nicolescu. Vestea a venit chiar de la Ion Viorel, tehnicianul clubului din Bulevardul Averescu: “Este un imn nou al formaţiei noastre pe care îl vom asculta prima dată alături de suporteri sâmbătă, la ora meciului cu Rapid. Versurile sunt frumoase, linia melodică modernă şi sper să ne aducă noroc”.

AUDIO – ION VIOREL, ANTRENOR GLORIA BUZĂU

[jwplayer player=”5″ mediaid=”1997″]

Noua versiune va fi inaugurată o dată cu disputarea meciului cu Rapid Bucureşti, ultimul de pe teren propriu din 2013 pentru Gloria Buzău. Interpretul este Toni Şeicarescu, fostul membru al formaţiilor Demos şi Iris, în prezent component al formaţiei Direcţia 5. Antrenorul buzoienilor a spus că noul imn va mai avea o versiune cântată doar de jucătorii săi: “Vom merge în studio, antrenorii alături de băieţi pentru a face înregistrările pentru versiunea oficială. Avem o înregistrare deja care sună bine. Sunt convins că băieţii mei se vor descurca la muzică la fel de bine ca pe teren”.

AUDIO – ION VIOREL, ANTRENOR GLORIA BUZĂU

[jwplayer player=”5″ mediaid=”1998″]

FC Gloria Buzău este la al treilea imn. Primul imn a fost compus şi interpretat de George Nicolescu la mijlocul anilor 80, al doilea a fost folosit doar două sezoane, respectiv perioada în care buzoienii au fost în Liga I 2007-2008 şi 2008-2009, apoi s-a revenit la imnul iniţial. Noul imn al Gloriei Buzău va fi auzit în premieră înaintea jocului cu Rapid Bucureşti.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.