Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • Cu „Coco” pe bancă, SCM Gloria Buzău, la un pas de o performanţă istorică
  • Interviu video în exclusivitate cu antrenorul buzoienilor înainte de Final 4
  • Handbalistele de la SCMGB vor cel puţin o victorie la turneul din Capitală
  • Cronica partidelor, imagini şi interviuri, în timp real pe Buzăul Sportiv

SCM Gloria Buzău, echipa condusă de Ovidiu „Coco” Mihăilă s-a calificat pentru prima dată în Final 4-ul Cupei României la handbal feminin, a doua competiţie ca importanţa pe plan intern. Întrecerea va fi găzduită de Sala Polivalentă din Capitală şi va începe astăzi, la ora 11:00, în direct pe TVR 2, cu prima semifinală care va pune faţă-n faţă CS Rapid Bucureşti şi CSM Râmnicu Vâlcea . A doua semifinală, cea dintre SCM Gloria şi CSM Bucureşti este programată pentru ora 18:00 şi va putea fi urmărită pe TVR 1. Ambele meciuri pot fi urmărite online, accesând tvrplus.ro

Ovidiu Mihăilă, bucuros la capătul unui sezon încrâncenat. Sursă foto: fb/SCMGB
Ovidiu Mihăilă, bucuros la capătul unui sezon încrâncenat. Sursă foto: fb/SCMGB

VINERI, 4 SEPTEMBRIE 2020.

Înaintea unuia dintre cele mai importante momente din istoria sportului buzoian, Buzăul Sportiv a realizat un scurt interviu cu omul cheie din tabăra grupării din Crâng, tehnicianul Ovidiu Mihăilă, cel care la doar un an de la preluarea echipei a dus SCMGB în Final 4-ul Cupei României şi totodată în cupele europene. Oficialul buzoian a avut amabilitatea să ne răspundă video la o serie de întrebări, interviul fiind realizat online din cauza condiţiilor de distanţare impuse de normele în vigoare cauzate de pandemia de COVID-19. Antrenamentul oficial al SCM Gloria Buzău a avut loc ieri, la ora 18:15, în Sala Polivalentă din Bucureşti.


SÂMBĂTĂ, 5 SEPTEMBRIE 2020.

Contrar multor așteptări, cea de-a doua semifinală a Cupei României feminine a fost una fără istoric, CSM București obținând o victorie categorică în fața Gloriei Buzău. De altfel, echipa buzoiană a făcut un meci incredibil de slab, îndeosebi pe faza de atac, acolo unde jucătoarele pregătite de Ovidiu Mihăilă au comis toate greșelile posibile. De partea cealaltă, jucătoarele CSM-ului au arătat o bună poftă de joc, iar finala de duminică (ora 18), împotriva SCM-ului Râmnicu Vâlcea, se anunță foarte interesantă. Interesantă se anunță și finala mică, programată tot duminică, de la ora 11, dintre Rapid și SCM Gloria Buzău.

CSM BUCUREȘTI – SCM GLORIA BUZĂU: 30-16, (14-6 pauză)

Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman
CSM Bucureşti: Grubisic, Dedu, Săndulache – Neagu 5, Dembele 4, Barbosa 4, Pintea 4, Omoregie 3, Moisă 3, Martin 2, Perianu 2, Smeets 1, Lazovic 1, Jipa 1, Klikovac. Antrenor: Adrian Vasile.
SCM Gloria Buzău: Iordache, Mîrcă-Olariu – Livrinikj 6, Moldovan 4, Ilie 2, Iuganu 1, Petruș 1, Cîrstea 1, Subțirică-Iovănescu 1, Munteanu, Ujkic, Rotaru, Stoleru, Klikovac, Shteriova, Petrovic. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.
Aruncări de la 7 metri (transformate): 4 (4) – 8 (5). Minute de eliminare: 10-2.


Sursă foto: Andrei Piţigoi |  Buzăul Sportiv
Sursă foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv

DUMINICĂ, 6 SEPTEMBRIE 2020.

Gloria Buzău a câştigat medaliile de bronz din Cupa României. Echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă s-a impus cu 22-17 în faţa Rapidului după un meci dominat de la un capăt la celălalt.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ A TURNEULUI DISPUTAT ÎN CAPITALĂ!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.