FCSB va juca meciurile din play-off, la Buzău !

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

E aproape certitudine, FCSB va juca play-off-ul în Crâng. Cele două părți au bătut deja palma, lipsesc semnăturile din contract

FCSB  va disputa, aproape sigur, meciurile din play-off, la Buzău, pe stadionul Gloria. Zilele trecute, o vizită a managerului Meme Stoica dădea ca posibilă revenirea roș-albaștrilor în Crâng, dar pentru sezonul viitor. De asemenea, nu era exclusă nici includerea arenei buzoiene, în caietul de sarcini, pentru dosarul de licențiere al sesiunii competiționale 2020-2021.

Surpriză, însă ! Azi, în calitate de invitat la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal, directorul Ion Cazan nu a infirmat zvonurile că FCSB ar putea juca play-off-ul ediței actuale a Ligii 1, pe Gloria. Mai mult, a confirmat că s-a bătut palma, detaliile sunt stabilite aproape în totalitate, lipsind doar semnătura celor două părți de pe contractul ce ar parafa înțelegerea.

Astfel, Gloria ar putea împărți arena din Crâng cu trupa condusă de Argeș-Vintilă, cel puțin pentru o perioadă de câteva luni. Asta în contextul în care elevii lui Ilie Stan se antrenează de obicei la Săhăteni, tocmai pentru a proteja suprafața de joc.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.