Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sport Club Municipal Gloria Buzău şi Voinţa Lanurile se vor întâlni astăzi, începând cu ora 18:00 pe stadionul „Municipal” din Râmnicu Sărat, în ultimul act al Cupei României, faza judeţeană.

Drumul către trofeu

Antrenorii George Timiş şi Vasile Tudose şi-au propus eventul în fotbalul judeţean, la doar un an de la înfiinţarea SCM Gloria Buzău. Fotbaliştii din Crâng nu au primit nici un gol în a doua competiţie judeţeană ca importanţă, reuşind să învingă Victoria Padina (7-0), Viitorul Ruşeţu (10-0), Pes­căruşul Luciu (6-0) şi Viitorul Verneşti 2 (3-0). Voinţa Lanurile este finalista ediţiei 2016-2017 şi câş­tigătoare a trofeului cu un sezon înainte.

Jucătorii pregătiţi de Tănase Lăptoiu, care au încheiat sezonul Ligii a IV-a pe a treia treaptă a podiumului, iar în Cupă au învins AS Vintileanca (2-1), Energia Clondiru (4-1), Viitorul Tisău (2-1) şi, în semifinale, cu 3-2 de Avântul Zărneşti. Finala din această seară de la Rm. Sărat va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Chiricioiu – Eugen Alexandru şi Alexandru Naum. Cristian Bulibaşa este arbitru de rezervă, iar Romeo Lungu şi Daniel Ţiclea sunt observatori AJF.

Cupa gonflabilă a sosit la Râmnicu Sărat

Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal au ales o metodă inedită de a promova ultimul act al celei mai vechi întreceri interne. În mijlocul oraşului Râmnicu Sărat a fost amplasată replica gonflabilă a trofeului acordat în ultimul act al finalei naţionale.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.