Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Antrenorul Gloriei Buzău, Ilie Stan, pregătește lotul care va juca ultima parte a sezonului regulat și, după aceea, în funcție de poziția în clasament, un turneu de play-off sau play-out.

Deocamdată, antrenamentele au fost reluate cu același lot care a jucat în prima parte a campionatului. Doi dintre jucătorii importanți, Cosmin Tucaliuc (20 de ani) și Adrian Chică – Roșă (22 de ani), împrumutați de la Viitorul Constanța și FC Botoșani, vor rămâne în continuare la echipa buzoiană, până la vară, cel puțin, deși se pusese la un moment dat problema rechemării acestora la echipele lor. ”Mulțumim celor de la Viitorul Constanța și FC Botoșani pentru că le-au permis lui Tucaliuc și Chică-Roșă să rămână la Buzău până la finalul campionatului”, a declarat Ilie Stan.

În ceea ce privește transferurile care vor avea loc, Ilie Stan a precizat că ”vom aduce, în campania de achiziții, doar jucători până în 25 de ani, pentru a pregăti o echipă competitivă în perspectiva unui sezon viitor în care, la Buzău, se va vorbi, clar, doar despre promovare. Asta nu înseamnă că dacă vom intra în play-off, vom face doar act de prezență.

Mâine, 16 ianuarie, Gloria Buzău va disputa primul meci amical din acest an, cu CSM Râmnicu Sărat, iar începând de luni echipa va pleca, timp de 12 zile, într-un stagiu de pregătire la Sărata Monteoru.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.