Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

La cum se decurg lucrurile la acest început de retur se pare că meciul dintre SCM Gloria Buzău şi Team Săgeata, programat la finalul lunii mai, va fi finala Ligii 4, însă nu trebuie neglijată nici Voinţa Lanurile care poate oricând să schimbe datele problemei.

Sâmbătă, la Verneşti, trupa pregătită de George Timiş şi Vasile Tudose s-a distrat cu echipa locală – Viitorul, de care a dispus la un scor, 11-0, care ne scuteşte de prea multe comentarii. Să spunem doar că defensiva gazdelor a rezistat doar 15 minute după care tăvălugul „roş-albastru” a făcut prăpăd. Babageanu şi Cîmpeanu cu câte un hattrick, Muşat cu o dublă, Mihăescu, Bădiţă şi Codreau cu câte o reuşită au consfinţit o victorie lejeră, aceasta fiind a cinsprezecea din actuala stagiune.

Principala contracandidată la câştigarea seriei, Team Săgeata a dispus pe teren propriu de Înfrăţirea Zoiţa (3-0) şi rămâne la trei puncte în spatele Gloriei şi cu două mai multe decât Voinţa Lanurile, formaţie pe care o va întâlni în „Vinerea Mare”. Tot în aceeaşi zi, SCM Gloria Buzău va primi pe stadionul din Crâng vizita muntenilor de la Mntana Pătârlagele, partide pogramate în cadrul etapei a XIX-a.

Liga a IV-a de Buzău, Stagiunea 2017-2018, Etapa a XVIII-a
Viitorul 08 Verneşti – SCM Gloria Buzău: 0-11, (0-5)
Au marcat: Babageanu (15, 18, 30); Cîmpeanu (35, 60, 70); Muşat (58, 88); Mihăescu (71); Bădiţ (27) şi Codreanu (82).

Pentru SCM Gloria Buzău au evoluat: Marius Geantă – Cristi Zaplaic, Dragoş Ceauşel, Costin Puşcă (Alex Crăciun), Gabi Mihăescu, Mădălin Oprea, Andrei Cîmpeanu, Alin Bălan, Daniel Chirilă (Dragoş Ioniţă), Mihai Babageanu (Cristi Muşat), Andrei Bădiţă (Ionuţ Codreanu). Antrenori: George Timiş şi Vasile Tudose. Delegat: Dumitru Mureşan.

Gabi Cernat | SCM Gloria Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.