Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • Succes deplin la Padel Palace – Transilvania Trophy a impresionat cu cel mai puternic turneu de padel din România

Brașov, 29 ianuarie 2024 – Padel Palace, cel mai mare centru indoor de padel din Sud-Estul Europei, a fost gazda unui eveniment de excepție în perioada 25-28 ianuarie 2024, când s-a desfășurat cu succes cel mai puternic turneu de padel văzut vreodată în România – Transilvania Trophy.

Turneul a atras atenția a 166 de sportivi pasionați din 13 țări diferite, inclusiv România, Suedia, Spania, Finlanda, Danemarca, Croația, Grecia, Polonia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Franța și Monaco. Aceștia s-au întrecut în competiție la cele 7 categorii de concurs, inclusiv divizii masculine, feminine, si mixte.
Printre participanții români s-au numărat jucători din orașe precum Brașov, București, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Craiova, dovedind astfel că padelul devine din ce în ce mai popular și apreciat în întreaga țară.

Turneul Transilvania Trophy, prima etapă a Circuitului Profesionist de Padel din 2024, a reprezentat un punct culminant al sezonului, marcând începutul unei perioade de competiții intense la cel mai înalt nivel.
Mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul necondiționat:

Sponsor Principal: Focus Sat
Sponsori: Katinola și Dip Motors – Cupra

Turneul Transilvania Trophy, prima etapă a Circuitului Profesionist de Padel din 2024, a reprezentat un punct culminant al sezonului, marcând începutul unei perioade de competiții intense la cel mai înalt nivel. Ne bucurăm că am putut oferi o platformă pentru a celebra acest sport fascinant și suntem mândri să avem sprijinul susținătorilor și sponsorilor noștri.

Mulțumim tuturor participanților, susținătorilor și partenerilor noștri pentru contribuția lor la succesul Transilvania Trophy. Padel Palace rămâne angajat în promovarea și dezvoltarea padelului în România, oferind experiențe sportive de neuitat.

“Am avut pe parte de un weekend super spectaculos, padelul captiveaza si prinde tot mai mult la noi in oras, dar si se dezvolta in intreaga tara. A fost de departe cel mai puternic turneu din sud-estul Europei, din punct de vedere valoric. A fost un moment dar trebuie sa vedem si unde ne aflam in acest moment. Este clar ca Romania este deja cu pas in urma de tarilor vecine, ca sa nu mai vorbim de zona iberica si zona scandinava, insa sunt incalzatori ca noi la Brasov avem una din cele mai bune infrastructuri din Europa si acest lucru va ajuta foarte mult in dezvoltarea sportului si in cresterea comunitatii locale. Vreau sa multumesc tuturor strainilor care au accesat Brasovul. Am facut Brasovul mai cunoscut in nivelul international. Oaspetitii s-au simtit extraordinar de bine si speram de la eveniment la eveniment sa putem sa oferim iubitorilor de sport din Brasov si iubitorilor de padel in circuitul mai spectaculos.” – ne-a declarant managerul general Padel Palace, Ciprian Jurubescu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.