Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

FCSB speră să revină în Ghencea după 8 ani, asta după ce miercuri a fost promulgat proiectul de lege privind modificarea Legii Sportului nr. 69/2000. Proiectul de lege a fost inițiat de buzoianul Marcel Ciolacu, președintele PSD, după o promisiune pe care acesta i-a făcut-o lui Gigi Becali în toamna anului trecut. Amendamentul depus de PSD ar putea netezi accesul FCSB-ului pe noul stadion Steaua.

O eventuală revenire a echipei lui Gigi Becali în Ghencea ar putea declanșa un conflict între galeriile Stelei și FCSB-ului. Deși susțineau cândva același club, cele două facțiuni au luat-o pe căi separate în 2015, după ce FCSB a pierdut definitiv marca Steaua.

Peluza Sud, care în prezent susține echipa Armatei, și-a manifestat în mai multe rânduri opoziția față de revenirea FCSB-ului pe stadionul Steaua.

Aseară, în miez de noapte, o facțiune din Peluza Sud a ținut să afișeze un mesaj ironic în fața stadionului din Ghencea, cu dedicație pentru președintele PSD: „Alo? Nea Gigi, sunt eu, Ciolacu! / Propun o lege prin care să iei și campionatul!”

Sursă articol şi foto: ProSport.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.