Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Leonida Nedelcu, unul dintre cei mai experimentanţi oameni din fotbalului buzoian şi nu numai (n.r. antrenor la nivel de seniori FC Gloria Buzău şi în ţări precum Maroc, Siria, Arabia Saudită, Senegal, Myanmar, Maldive; jucător cu peste 200 de meciuri şi 70 de goluri la nivelul primei ligi din România), unul dintre cei mai vocali contestatari ai proiectului SCM Gloria Buzău este de câteva zile parte a grupării din Crâng. A durat trei ani de zile ca gruparea finanţată de Primăria Municipiului Buzău să realizeze valoarea tehnicianului care datorită activităţii sale sportive este cetăţean de onoare atât al judeţului Timiş, cât şi al reşedinţei Timişoara, nu şi al Buzăului însă.

Sursă foto: Site oficial SCM Gloria Buzău

Potrivit surselor noastre, Leonida Nedelcu va pregăti o grupă de copii şi juniori în cadrul SCM Gloria Buzău, ramura sportivă „fotbal”, acolo unde a fost adus graţie şeful de secţie, Cristi Lupu. Cei doi au mai lucrat împreună la defuncta FC Gloria Buzău, când Nedelcu ocupa poziţia de „principal”, iar Lupu pe cea de secund.

UPDATE | Leonida Nedelcu, noul tehnician al centrului de copii şi juniori ai SCM Gloria Buzău a tinut să precieze într-o serie de comentarii pe reţeaua de socializare Facebook că niciodată nu a contestat proiectul SCM Gloria Buzău sau forma sa. Din deontologie şi respect pentru cititori, am ţinut să punctăm acest aspect. 🙂

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.