FOTO & VIDEO | Finală de Cupă ca-n poveşti! Organizare istorică a AJF Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Finala Cupei României, faza judeţeană 2017 a oferit mari surprize microbiştilor buzoieni. Cei aproximativ 2000 de spectatori prezenţi în tribunele arenei din Crâng au asistat la un spectacol cum rarori se vede pe un stadion din ţară, chiar şi la eşaloanele superioare. 

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, prin preşedintele Adrian Petre a făcut mari eforturi ca seara de joi seară să fie una memorabilă. Ziua oficialilor buzoieni a început cu Adunarea Generală, în cadrul căreia s-au acordat anumite titluri onorifice, eveniment la care a fost prezentă şi conducerea Federaţiei Române de Fotbal, prin preşedintele Răzvan Burleanu şi secretarul general al forului din Capitală, buzoianul Gabi Bodescu.

Apoi a continuat cu un meci de old-boys, organizat pe stadionul „Gloria”, confruntare care a pus faţa-n faţă jucătorii emblematici ai Gloriei Buzău şi „vedetele” judeţului. Au fost prezente nume grele din istoria fotbalului buzoian, precum Ilie Stan şi Claudiu Ionescu, a absentat însă Ion Viorel, cel mai cunoscut nume din Crâng, din ultimele două decenii.

Finala desfăşurată în Crâng a urmat paternul celei disputate la Ploieşti, în urmă cu câteva săptămâni. Echipamentul celor două echipe a fost aranjat în vestiare cu câteva ore înainte de fluierul de start, asemenea marilor meciuri, jucătorii celor două echipe au pătruns pe teren însoţiţi de puştii legitimaţi la Viitorul Buzău, iar branding-ul evenimentul a fost identic cu cel al competiţiei mamă.

La pauză jocului, nocturna stadionului buzoian s-a stins, iar pe teren a apărut un super joc de lasere însoţit de fum şi acompaniat de un fond sonor pe măsură.

VIDEO, SHOW CUPA ROMÂNIEI, FAZA JUDEŢEANĂ – BUZĂU 2017

Pretenţiile preşedintelui Adrian Petre au fost îndeplinite de staff-ul impresionant numeric, care s-a străduit ca ultimul act al celei mai vechi întreceri interne să fie cu adevărat unul memorabil.

Premierea a fost oficiată de Constantin Toma, primarul municipiului Buzău şi a avut loc la tribuna I a arenei buzoiene, acolo unde se desfăşoară de când Petre a preluat frâiele fotbalului buzoian. În cele câteva ore cât a durat evenimentul de pe „Gloria”, oficialii buzoieni prezenţi la tribuna I au putut viziona o serie de imagini din istoria fotbalului judeţean în cadrul unei expoziţii foto organizate în sala de protocol.

Vezi aici galeria foto completă a finalei Cupei României, faza judeţeană – Buzău, 2017!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.