Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău s-a impus la limită, scor 1 la 0 în compania formaţiei din Miercurea Ciuc. Golul lui Perianu, din minutul 27 a fost suficient pentru ca gruparea din Crâng să îşi adjudece cele trei puncte puse în joc, în faţa principalei contracandidate la promovarea directă.

În faţa a puţin peste 5.000 de spectatori, Gloria Buzău a câştigat confruntarea disputată în Crâng, în compania celor de la Miercurea Ciuc, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul ligii secunde. Unica reuşită a meciului i-a aparţinut lui Perianu şi a venit în minutul 27. Golul a venit după o urcare pe flanc a lui Dobrosavlevici, care a centrat pentru Perianu, liber în marginea careului. Din poziţie centrală, mijlocaşul buzoian a şutat cu stângul, la firul ierbii, surprinzând portarul advers şi reuşind astfel deschiderea scorului.

Partida din Crâng a fost una tensionată, de înţeles având în vedere miza jocului, însă nici una dintre echipe nu a reuşit să îşi mai creeze ocazii clare de gol. Trei puncte pentru Buzău, care ocupă locul patru, totodată a doua poziţie eligibilă pentru promovarea directă.

GALERIA FOTO COMPLETĂ, AICI.

După disputarea primelor 5 meciuri din play-off-ul ligii secunde, Gloria Buzău ocupă locul 4, cu 41 de puncte, cu două mai mult decât FK Csikszereda. În primele patru meciuri din play-off, Gloria a remizat la Hunedoara, 1-1 cu Corvinul, la Mioveni, 1-1 cu CS Mioveni, acasă cu CSC Șelimbăr, scor 0-0, și la Slobozia, 1-1 cu Unirea Slobozia.

Următoarea partidă a buzoienilor va avea loc joi, în Crâng, sub lumina reflectoarelor, începând cu ora 19:00. Adversara buzoienilor va fi Corvinul Hunedoara, echipă care pe 15 mai va disputa finala Cupei României, în compania echipei de primă ligă, Oţelul Galaţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.