Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa de fotbal din cadrul SCM Gloria Buzău a reuşit să se impună ieri seară, pe arena din Crâng, cu 1 la 0 în faţa formaţiei Locomotiva Buzău, liderul ierarhiei ligii a IV-a înaintea confruntării direct. În faţa a peste 300 de spectatori, Muşat a reuşit să înscrie unicul gol al partidei, în minutul 49. Succesul obţinut de buzoieni vine la o săptămâna de la meciul disputat la Pătârlagele, atunci când fotbaliştii antrenaţi de Vasile Tudose au pierdut primele puncte ale sezonului încheind la egalitate, scor 1 la 1 întâlnirea cu formaţia din localitate. Un semieşec aseară l-ar fi costat postul pe tehnicianul buzoienilor care a primit o gură de oxigen importantă după ce elevii săi şi-au adjudecat toate punctele puse-n joc cu Locomotiva.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ DE LA MECIUL DINTRE GLORIA BUZĂU ŞI LOCOMOTIVA BUZĂU!

În urma rezultatului înregistrat aseară, sub lumina reflectoarelor, SCM Gloria Buzău ocupă poziţia secundă în clasamentul Ligii a IV-a de Buzău, cu 13 puncte, la două distanţă de liderul CS Voinţa Lanurile, care are 15 puncte din tot atâtea posibile, în timp ce Locomotiva Buzău încheie podiumul cu 12 puncte, la egalitate cu TEAM Săgeata şi Tricolorul Gălbinaşi. Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău se va deplasa la Gălbinaşi, unde va întâlni formaţia Tricolorul.

Partida dintre SCM Gloria Buzău şi Locomotiva Buzău a putut fi urmărită în format video, în timp real, pe contul de facebook Buzăul Sportiv. Click aici pentru a vedea înregistrarea partidei difuzată în direct sau rămâi pe Buzăul Sportiv pentru înregistrarea video integrală în format FULL HD a confruntării.

SCM Gloria Buzău – Locomotiva Buzău: 1-0, (0-0)
Etapa a V-a, Liga a IV-a de Buzău
A marcat Muşat (min. 49)
Au arbitrat: Cristi Fliter (centru), Constantin Laurenţiu & Cosmin Gafia (toţi din Buzău). Observator: Romeo Lungu (Buzău).
Stadion: Gloria – Buzău, Spectatori: 300

SCM Gloria Buzău: Rezerve: Antrenor: Vasile Tudose.
Locomotiva Buzău: Rezerve: Antrenor: Gabriel Ibriş.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.