Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Club Buzău s-a impus cu 24 la 39, 13-19 la pauză, în meciul disputat sâmbătă, în deplasare la Sighișoara, în fața formației Club Sportiv Municipal din localitate, în optimile Cupei României. Echipa buzoienilor s-a calificat în faza sferturilor de finală, trupa antrenată de Eliodor Voica fiind la un meci distanță de Final Four, turneul final al competiţiei, care poate avea loc la Buzău în prima parte a anului viitor. Buzoienii își vor afla adversarul din faza următoare, marți când la sediul FRH va avea loc tragerea la sorți.

Următoarea fază a Cupei României se va disputa într-o manșa unică, pe terenul formației din eșalonul secund, dacă soarta le va fi favorabilă buzoienilor și vor întâlni o echipă din eșalonul inferior. În caz contrar, echipa gazdă va fi decisă de tragere la sorți.

Click aici pentru galeria foto completă!

Sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin se vor disputa anul acesta.

Buzăul are mari șanse să găzduiască întâlnirea celor mai puternice patru echipe din Cupa României, faza în care ar putea ajunge și HC Buzău 2012 dacă se va impune în următoarea partidă din cea de-a doua competiție internă ca importanță.

Joi după amiază, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, HC Buzău 2012 va disputa ultimul meci oficial din Liga Zimbrilor din 2019. Începând cu ora 18:00, va avea loc meciul dintre echipa buzoienilor și CSM Reșița, partidă care are un rol deosebit în economia clasamentului având în vedere faptul că buzoienii se află pe penultima poziţie a ierarhiei interne, cu 4 puncte, tot atâtea cât au şi adversarii, aflaţi pe ultima treaptă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.