Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

TEAM Săgeata a disputat ieri manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal. Jucătorii campioanei judeţene au pierdut cu 2 la 1 întâlnirea cu CSU Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, campioana judeţului Galaţi, la capătul unei confruntări în care trupa lui Cezar Ionescu a evoluat o repriză în inferioritate numerică.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Gazdele au reuşit să concretizeze pe tabela de marcaj începutul foarte bun de partidă, prin Gheorghiţă Ţuiu, care a deschis scorul în minutul 10. Jucătorii gălăţeni şi-au dublat avantajul 11 minute mai târziu (min. 21), prin Adrian Grigoraş, care a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută în urma unui henţ al unui apărător buzoian. Cătălin Cristea a reuşit în al doilea minut de prelungiri să înscrie golul care menţine campioana judeţului Buzău în cursa pentru Liga a III-a. De precizat faptul că TEAM Săgeata a evoluat în inferioritate numerică din minutul 44, după eliminarea lui Ionuţ Stancu pentru cumul de cartonaşe galbene.

VIDEO INTEGRAL | REPRIZA I, CSU GALAŢI – TEAM SĂGEATA

VIDEO INTEGRAL | REPRIZA A II-A, CSU GALAŢI – TEAM SĂGEATAPartida dintre cele două echipe a fost transmisă în direct pe pagina de facebook Buzăul Sportiv. Transmisiunea a fost posibilă cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău şi al echipei TEAM Săgeata.

Partida retur, care va avea loc la Săgeata, sâmbătă, începând cu ora 17:30 va fi transmisă în direct pe pagina de facebook Buzăul Sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.