GALERIE FOTO | ÎNFRÂNGERE LA LIMITĂ. HC Buzău – HC Farul: 28-33, (16-17)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa locală de handbal masculin din Buzău a fost învinsă de Farul Constanţa, în etapa a XVIII-a a Diviziei A. Buzoienii au pierdut cu 33 la 28 confruntarea cu gruparea de pe Litoral, care rămâne liderul de necontestat al eşalonului secund. Buzoienii nu vor evolua următoarele două etape, urmând să întâlnească pestetrei săptămâni, pe teren propriu, Ştiinţa Bacău.

Vezi aici galeria foto completă!

Sâmbătă, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în faţa a aproximativ 700 de spectatori, Handbal Club Buzău şi HC Farul Constanţa au oferit un spectacol handbalistic mult peste nivelul ligii a doua din România. Cele două echipe „au mers umăr la umăr” până în minutul 40, când oaspeţii au început „să se desprindă”, impunându-se la final cu 33 la 28. Buzoienii nu s-au putut baza pe o serie de jucători din cauza accidentărilor, iar în ciuda înfrângerii, handbaliştii antrenaţi de Bogdan Constantin au părăsit terenul de joc cu fruntea sus.

Nurhan Alin, preşedintele constănţenilor are amintiri frumoase de la Buzău. Sala „Romeo Iamandi” a găzduit meciurile din Liga Campionilor ale defunctei HCM Constanţa, echipă pe care Ali a condus-o vreme de mai mulţi ani.

HC Buzău ocupă locul patru în ierarhia Diviziei A, cu 24 de puncte. Din cauza programului competiţional, buzoienii nu vor disputa următoarele două partide, urmând să înâlnească la Buzău, pe 8 aprilie, formaţia băcăuoancă Ştiinţa.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.