BARAJ LIGA 3 | Gloria Albești, adversar surpriză, pentru CSM Râmnicu Sărat

0
Adrian Petre, preşedinte AJF Buzău. Foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • Adversar la îndemână, pentru echipa din Râmnicu Sărat

Nici CS Navodari, nici Viitorul Fantanele nu se vor duela cu CSM Ramnicu Sarat, in barajul pentru Liga a III-a. Adversara surpriza este Gloria Albesti, echipa situata pe locul al treilea in liga a IV-a constanteana. Echipele de pe primele doua locuri au declarat forfait, din cauza costurilor foarte mari pe care le impune protocolul impus de MTS si FRF.

Asociația Județeană de Fotbal Constanța se înscrie pe lista celor care au decis ”înghețarea” ultimei ediții a Ligii a 4-a din cauza pandemiei COVID-19.

În ciuda faptului că forul care conduce fotbalul constănțean a făcut eforturi pentru a termina campionatul Ligii a IV-a pe teren, acest lucru a fost imposibil.

Noul protocol medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator anunțat marți 14 iulie 2020 a pus cruce play-off-lui care trebuia să încoroneze campioana județului, la fel cum s-a intâmplat, de altfel, și în județul Buzău.

Costurile foarte mari care trebuia suportate de cluburi pentru a respecta acest protocol au dus la retragerea din acest play-off a celor de la CS Agigea și mai mult ca sigur și cei de la CS Năvodari vor spune pas.

Astfel, CSM Râmnicu Sărat va întâlni în barajul pentru promovarea în Liga a III-A pe Gloria Albești, echipă situate pe locul al treilea în liga constănțeană, înainte de înghețarea competiției.

Barajul se va disputa pe 1 August, la Slobozia. Conform programului, partida se va disputa de la 17.30

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.