Gloria ar putea transfera de la Rapid | Vârf din Giuleşti, cerut în Crâng

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • După plecarea lui Vali Alexandru, Gloria Buzău ia în calcul transferul unui atacant, tocmai de la Rapid București 

Gloria ar putea înregimenta, cel puțin până la finele sezonului, un atacant de la Rapid. Este vorba de o înțelegere verbală, între șefii din Crâng și cei din Giulești, acord făcut după transferul lui Vali Alexandru la alb-vișinii. Conform discuțiilor dintre cele două cluburi, Gloria ar putea primi împrumut un vârf de atac, pe lângă suma pe care rapidiștii au plătit-o pentru Alexandru. Rămâne, însă, de văzut dacă fotbalistul din Giulești va fi pe placul lui Ilie Stan.

În altă ordine de idei, tehnicianul Gloriei n-a fost deloc mulțumit, atunci când a aflat că va trebui să se dispenseze de serviciile lui Vali Alexandru. Transferul putea fi, însă, împiedicat cu greu, deoarece rapidiștii au plătit direct clauza de reziliere a jucătorului.

Singurul reproș pe care și-l face Ilie Stan este legat de faptul că nu a reușit să mai transfere în vară încă un atacant, care să-i fi făcut de-a lungul turului concurență lui Alexandru.

Deocamdată, Gloria se bazează pe un singur vârf autentic, proaspătul transferat Marian Chică-Roșă. Tânărul striker este însă complet lipsit de experiența ligii a II-a.

 

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.