Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În Cupa României la handbal feminin, surpriza zilei la Bistrița a fost produsă de Gloria Buzău, care a învins SCM Rm. Vâlcea, deținătoarea Cupei României, cu 34-33. Câștigătoarea a fost decisă după executarea aruncărilor de departajare de la 7 metri. În timp regulamentar, scorul a fost egal, 29-29. Gloria Buzău va înfrunta învingătoarea dintre HC Zalău și Știința București. În prima semifinală se vor confrunta CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti.

Performanţă notabilă, trecută nevăzută de către oficialii buzoieni

Nici la câteva ore de la victoria obţinută în compania formaţiei SCM Râmnicu Vâlcea, actuala deţinătoarea a trofeului, nici pe pe conturile de socializare ale SCM Gloria Buzău și nici pe website-ul formaţiei din Crâng, nu a apărut nicio informaţie privitoare la succesul înregistrat de fetele pregătite de Aurelian Roşca. Astfel, performanţa de a fi prezente pentru a doua oară în istorie în Final Four a handbalistelor buzoience a trecut aproape nevăzută în online sau presa de specialitate, la un club sportiv care până nu demult făcea parte din galeria selectă a entităţilor de profil cu acorduri de promovare plătite în mass-media.

OPTIMI DE FINALĂ

CS DACIA MIOVENI – SCM GLORIA BUZĂU 25-30 (10-15)

Au marcat pentru SCM Gloria:Harabagiu (6), Zamfirescu (2), Vasileuskaya (3), Moroianu (30, Vălean (3), Rotaru (3), Ilie (6), Subțirică (2) și Simion (1)

SFERTURI DE FINALĂ

SCM GLORIA BUZĂU – SCM RM.VÂLCEA: 29-29 (14-12), 34-33 după lovituri de departajare

Au marcat pentru SCM Gloria Buzău: Rotaru (4), Harabagiu (9), Czeczi (8), Moroianu (3), Zamfirescu (1), Subțirică (2), Savu (4), Vasileuskaya (1) și Ilie (2)

SEMIFINALE

Sâmbătă, 28 august 2021

11.00: SCM Gloria Buzău – HC Zalău (TVR 2)

15.30: Rapid Bucureşti – CSM Bucureşti (TVR 1)

Meciurile vor putea fi urmărite pe TVR și pe platforma de livestreaming a Federației Române de Handbal, https://tv.frh.ro. Bilete se pot achiziționa online – https://www.bilete.ro  – sau la casa de bilete a sălii în zilele competiției. Regulamentul competiției este disponibil aici: https://frh.ro/stire.php?id=1888 Finala mică și finala mare sunt programate pe 29 august, la Brăila: 11.00: Finala mica (TVR 2) | 15.30: Finala mare

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.