HANDBAL. LIGA ZIMBRILOR | Haita decimată pierde cu ultima clasată! HC Buzău – CSM Reşiţa: 27-30, (12-13)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

HC Buzău a pierdut confruntarea disputată în această dimineaţă, în compania formaţiei CSM Reşiţa, scor 27-30, 12-13 la pauză.

Reşiţenii au reușit să pună mâna pe primele puncte din acest sezon după finaluri de repriză reușite. Deși au fost conduși, la unul sau două goluri, chiar înainte de finalul primelor 30 de minute, adversarii HC Buzău au revenit, au egalat și au intrat în avantaj la pauză, 13-12.

La reluare, echipa fostului antrenor al Politehnicii, Pero Milosevic, a preluat conducerea în 10 minute, 20-18, însă imediat după aceea, codașa Ligii Zimbrilor (n.r., la ora jocului) a revenit în joc și până în minutul 53 a întors rezultatul, asigurându-și chiar și un avans de trei goluri (22-25)! Ba mai mult, deși au primit două eliminari succesive, reșițenii au reușit să reziste și să forțeze pe final, când au dus diferența chiar și la +6!

S-a încheiat 30-27 pentru CSM Reșița, într-un meci în care gruzinul Kbilashvili a fost principalul marcator, cu 8 reușite, urmat de Dospinescu, cu 5 reușite. Pentru echipa buzoiană, au marcat: Nosrati Shahoo, 8 goluri; Pelidija Admir, 4; Mironescu Liviu, 5; Bejinariu Florin Andrei, 4 şi Milošević Vuk, 6.

Sursă foto: Divizia Sport Radio Timişoara

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.