Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astazi, 20 August 2018 RER SUD a executat cea de-a doua etapa de dezinsectie realizata prin aviotratament  deasupra municipiului Buzau, pe o suprafata de aproximativ 700 ha, conform comenzii plasate de catre autoritatea publica locala.

Dis de dimineata, un avion nou a zburat deasupra orasului Buzau, pulverizand substante pentru combaterea tuturor insectelor. Asadar, dupa perioada ploioasa care a favorizat aparitia si inmultirea insectelor, vremea buna a permis efectuarea celei de-a doua etape de dezinsectie, asa cum se intampla in fiecare an.

Ca si in cazul primei dezinsectii, efectuata in luna mai a acestui an, au fost folosite substante avizate de Ministerul Sanatatii Publice, cu Fisa Tehnica de Securitate, care nu reprezinta un pericol pentru populatie sau pentru animale si pasari.

Intreaga operatiune de dezinsectie prin aviotratament s-a finalizat in aceasta zi, in schimb echipele din cadrul Departamentului de Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie RER SUD vor continua la sol celelalte actiuni de dezinsectie incepute de saptamani bune in parcurile din municipiul Buzau.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.