Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În urma Hotărârii nr. 3 din data de 17.06.2021, Comitetul Director al Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță suporterii echipei de handbal feminin că, începând cu data de 03.08.2022, se pun în vânzare abonamentele pentru meciurile desfășurate pe teren propriu, în sezonul competițional 2022-2023 al Ligii Florilor MOL și în Cupa EHF European League 2022/2023.

Prețul abonamentelor este 350 LEI.
Pensionarii și studenții vor putea achiziționa abonamente cu 50% reducere, la prețul de 175 LEI, în limita locurilor disponibile.

Abonamentele se vând doar pentru sectorul E.
Abonamentele pot fi procurate doar online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro. Acestea pot fi ridicate de la casele de bilete, amplasate în vecinătatea Sălii Sporturilor, cu o zi înainte de primul meci desfășurat acasă, sau pot fi expediate, contra cost, prin curier. Pentru a beneficia de reducerea de 50%, la ridicarea abonamentului de la casele de bilete, pensionarii și studenții trebuie să prezinte actul de identitate și fotocopie după cuponul de pensie, respectiv legitimația de student, vizată la zi.

Posesorii de abonamente pentru sezonul competițional 2021-2022, care doresc să își păstreze aceleași locuri în sectorul E, trebuie să trimită o solicitare în acest sens, până la data de 16 august 2022, pe adresa de mail secretariatscmgb@gmail.com sau să completeze o cerere la sediul clubului, din Bd. Mareșal Averescu, nr. 5, Buzău.

De asemenea, Sport Club Municipal Gloria Buzău va pune la dispoziția spectatorilor bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, astfel:
40 LEI, partidele din Cupele Europene;
30 LEI, partidele cu echipele clasate pe locurile 1 – 8 (CS Rapid București, CSM București, SCM Rm. Vâlcea, CS Măgura Cisnădie, CS Minaur Baia Mare, HC Dunărea Brăila, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud);
20 LEI, celelalte partide de handbal.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, în limita locurilor disponibile.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate.

Accesul în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se va face doar pe baza abonamentului sau a biletului de acces.

Purtarea măștii de protecție este recomandată pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competiției.

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

Conducerea clubului
SCM GLORIA BUZĂU

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.