Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa buzoienilor, Metalul Buzău a reușit să învingă cu 4 la 1 KSE Târgu Secuiesc (n.r. locul 10) într-o partidă disputată sâmbătă după amiază, pe arena „Cornel Negoescu”, în etapa a XXIV-a a primei serii din eșalonul terț.

Buzoienii s-au dezlănțuit în cea de-a doua parte a jocului, când au fost înscrise toate golurile. Mijlocașul Stan a deschis scorul în minutul 48, urmat de reușita lui Mihăeș (min. 77) și a lui Bardaș din minutul 83. Cu patru minute înainte de fluierul final oaspeții au înscris golul de onoare, prin Zsombor Veress, iar Radu, atacantul buzoienilor (90+2) a stabilit rezultatul final.

Echipa antrenată de Vali Stan se află pe locul 9, cu 29 de puncte, aflându-se la un pas de îndeplinirea matematică a obiectivului, menținerea în eșalonul terț. Vineri, de la ora 17:00, Metalul Buzău va primi vizita formației CSM Râmnicu Sărat, într-o partidă care va avea loc în cadrul etapei cu numărul 25. După remiza de pe teren propriu, 1-1 cu liderul SCM Gloria Buzău, râmnicenii se află pe poziția a XIV-a, retrogradabilă, cu doar 15 puncte. Formația antrenată de Marius Tîrîlă mai are șanse doar matematice de menținere în Liga 3.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.