Lipsa de valoare şi bugetul infim, principalele probleme ale Gloriei Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

fotbal-gloria

Jucătorii divizionarei secunde Gloria Buzău par să nu îşi mai revină din pasa proastă pe care o traversează de câteva săptămâni. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au ratat şansa de a se întoarce cel puţin cu un punct din deplasarea de la Slobozia, asta în ciuda faptului că “glorioşii” au ratat o lovitură de pedeapsă prin Pantelie, iar în finalul jocului au avut superioritate numerică. Neplata la timp a salariilor jucătorilor din Crâng îi creează dificultăţi antrenorului Ion Viorel, care a declarat încă de la debutul stagiunii că principalul obiectiv anul acesta este menţinerea în eşalonul secund. “Este foarte clar că nu mai avem nici o şansă pentru a accede în play-out, la masa bogaţilor din liga secundă. Acolo sunt formaţii puternice, cu banii la zi şi obiective foarte bine stabilite. Trebuie să ne ducem crucea şi să reuşim o victorie în confruntarea cu Unirea Târlungeni (miercuri, orele 15:00, stadion Gloria – Buzău) pentru a intra fără prea mari emoţii în play-out”, a precizat antrenorul Gloriei.

Meci decisiv în Crâng

Gloria Buzău va întâlni mâine, pe teren propriu, cu începere de la orele 15.00 formaţia Unirea Târlungeni, ocupanta a locului şapte (20 de puncte) înaintea confruntării directe. Înaintea rundei intermediare de miercuri, formaţia din Crâng se află pe locul opt, cu 19 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentEtapa a IX-a a Trofeului “Buzăul Sportiv” la şah
Articolul următorPas important spre play-off!
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".