Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Lovitură de imagine dată de Sport Club Municipal Gloria Buzău! Gruparea din Crâng a reuşit cea mai importantă mutare pe piaţa transferurilor, în cadrul secţiei de fotbal. De la sfârşitul săptămânii trecute, staff-ul administrativ al grupării din Crâng s-a mărit, printre rândurile acestuia făcându-şi loc şi Marian Lambru (n. 12.12.1952), fostul secretar al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, care, potrivit surselor noastre va fi referent în cadrul secţiei conduse de George Timiş.

Marian Lambru a fost arbitru divizionar şi parte a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău de peste douăzeci de ani, aproape două decenii ocupând funcţia de secretar general. Fost cadrul militar, Marian Lambru are 66 de ani şi cel puţin la nivel de cunoştiinţe privitoare la regulamente şi relaţii în sportul „rege” este piesa de bază a secţiei fotbal. Acesta a fost singura persoană din perioada în care forul buzoian a fost condus de Pompiliu Coşconea, care s-a regăsit şi-n organigrama actualului preşedinte, Adrian Petre. Potrivit surselor noastre, interimatul postul de secretar general al AJF Buzău va fi asigurat de Cristi Lupu, în scurt timp urmând să fie găsit un înlocuitor. Cele mai mari şanse la are tânărul arbitru Bogdan Martinescu, deja încadrat în organigrama entităţii conduse de Adi Petre.

Marian Lambru şi-a făcut debutul în noua funcţie, la meciul câştigat de SCM Gloria Buzău cu 4 la 1, (0-0 la pauză), în faţa formaţiei AS Balta Albă, vineri seară, pe stadionul „Gloria”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.