Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
FC Buzău a reuşit să-l înregimenteze pe Cristian Dumitru, ultima dată la FC Voluntari. Tânărul buzoian reprezintă unul dintre ultimele şi puţine produse ale fotbalului juvenil din Buzău care au făcut pasul apăsat spre fotbalul de performanţă. Gruparea din Crâng a anunţat mutarea în urmă cu câteva minute pe pagina oficială de Facebook. Redăm integral anunţul buzoienilor:
Bun venit, Cristian Dumitru!
Unul dintre ultimele produse de top ale fotbalului buzoian, Cristian Dumitru (21 ani – mijlocaş stânga) a făcut pasul de la Liceul cu Program Sportiv către fotbalul mare în 2017, o dată cu transferul la FCSB. Cu un contract pe șase ani, tânărul buzoian a apărut de șapte ori în prima echipă a roș-albaștrilor. După un periplu de două sezoane la “satelitul” echipei bucureştene, Cristi a atras atenția o dată cu împrumutul la Academica Clinceni, unde a perforat poarta adversă de două ori, în 29 de apariții.
A urmat împrumutul la “vulturii violeți” din Pitești, unde a bifat 55 de prezenţe, marcând 4 goluri și lăsând per total o impresie favorabilă. Ultimele echipe la care Dumitru a evoluat au fost CS Mioveni și FC Voluntari. Iar acum, Cristian Dumitru s-a întors ACASĂ!
MULT SUCCES, Cristian Dumitru!
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.