Program dificil pentru Olimpia Râmnicu Sărat. Descarcă întregul calendar competiţional

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-olimpia-ramnicu-sarat

Nou promovata în Liga a III-a, Olimpia Râmnicu Sărat, nu va avea parte deloc de un debut lejer în noua ediţie de campionat. Astăzi, la Casa Fotbalului s-a stabilit programul competiţional al noului sezon, iar singura veste bună pentru fotbaliştii râmniceni este că vor disputa primul meci din eşalonul terţ pe teren propriu.
În această dimineaţă, începând cu ora 11:00, sala ”Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului a fost gazda tragerii la sorţi a poziţiilor din tabelele Berger ce au stat la baza alcătuirii calendarului competiţional al noii ediţii de campionat a Ligii 3, 2015-2016. Cele 74 de echipe înscrise au fost împărţite în cinci serii de câte 14 sau 15 formaţii, componenţa acestora fiind validată prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iulie 2015 şi modificată prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 12 august.

Olimpia Râmnicu Sărat, unica reprezentantă a judeţului Buzău în al treilea eşalon fotbalistic al ţării a fost repartizată în seria I, având următoarele colege de competiţie: CS Ştiinţa Miroslava, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, CS Aerostar Bacău, SCM Petrotub Roman, FC Cetatea Târgu Neamţ, ACS Bucovina Rădăuţi, AFC Metalosport Galaţi, CSM Paşcani, CS Sporting Lieşti, CS FC Zagon, CS Panciu, CS Atletico Vaslui şi ACS Inter Dorohoi. Râmnicenii nu vor avea parte de un debut liniştit în noua stagiune competiţională, urmând ca în primele două etape să aibă parte de adversari dificil. Iată programul turului pentru Olimpia Râmnicu Sărat:
Etapa I: Olimpia Rm. Sărat – Petrotub Roma
Etapa II: Bucovina Rădăuți – Olimpia Rm. Sărat
Etapa III: F.C. Panciu – Olimpia Rm. Sărat
Etapa IV: Olimpia Rm. Sărat – F.C. Zagon
Etapa V: C.S.M. Paşcani – Olimpia Rm. Sărat
Etapa VI: Olimpia Rm. Sărat – Metalosport Galați
Etapa VII: Inter Dorohoi – Olimpia Rm. Sărat
Etapa VIII: Olimpia Rm. Sărat – Atletico Vaslui
Etapa IX: Aerostar Bacău – Olimpia Rm. Sărat
Etapa X: Olimpia Rm. Sărat – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
Etapa XI: Știința Miroslava – Olimpia Rm. Sărat
Etapa XII: Olimpia Rm. Sărat – Cetatea Târgu Neamț
Etapa XIII: Sporting Lieşti – Olimpia Rm. Sărat
Noua ediţie de campionat a eşalonului al treilea va debuta pe data de 28-29 august, într-un format de cinci serii, cu un total de 74 de echipe înscrise.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL TURULUI LIGII A TREIA, SERIA I!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.