Proiect pentru tineri, marca DJST / Cum te înscrii, ce avantaje poți avea

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

romeo-lungu-djst-buzau

În perioada 5-6 decembrie, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău organizează proiectul dedicat tinerilor „De 5 Decembrie, zâmbește!”. Proiectul se va desfășura la Centrul de Agrement Poiana Pinului și are ca temă predilectă voluntariatul.

„Noi credem că prin voluntariat poți să: cunoști oameni cu aceleași preocupări, valori și așteptări ca și tine; ai incredere în forțele proprii, să devii cât mai responsabil.

Dacă ai vârsta între 14 si 35 ani, ai mai participat la cel puțin un proiect de tineret, te invităm să te înscrii la proiectul „De 5 Decembrie, zâmbește” care se va desfășura în perioada 5-6 decembrie 2015 în centrul de agrement Poiana Pinului. Ne vom întâlni și vom discuta despre ce înseamnă să fii voluntar, ce avantaje ai, vom face schimb de idei și experiențe etc.

Completează formularul de înscriere și depune-l , până marți, 2 decembrie 2015 la sediul nostru: Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – str. Mesteacănului nr. 20 Buzău, în intervalul orar 08:00-16:00. Rezultatul selecției va fi postat pe site-ul și facebook-ul instituției- miercuri, 3 decembrie 2015. Transportul, cazarea și masa sunt asigurate de DJST Buzău.”, se arată în comunicatul de presă remis astăzi.

Sursa: Reporter Buzoian

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.