Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Programată la ora 14:00, conferinţă celor de la SCM Gloria Buzău a început cu o întârziere cauzată de tehnicianul echipei de fotbal, Ilie Stan. Antrenorul principal al buzoienilor a spus că întârzierea a fost intenţionată şi că s-a vrut o formă de protest cauzată de mai multe nemulţumiri ale acestuia. Printre acestea s-ar afla lipsa unui medic în cadrul echipei de fotbal, dar şi toată birocraţia impusă de directorul clubului, Ion Cazan, fapt care întârzie constant bunul mers al activităţii secţiei.

Iată ce a declarat Ilie Stan, pentru Buzăul Sportiv. Tehnicianul buzoian nu a oferit aspecte amănunţite privitoare la reacţia sa:

Încep prin a vă spune că această întârziere a fost cauzată de o modalitate, pe care am gândit-o ca fiind una de protest. De protest la adresa tuturor lucrurilor care ni se întâmplă şi nu sunt fireşti. Toţi trebuie să tragem în aceeaşi direcţie, să ne bucurăm de roadele muncii noastre, dar să ne facem treaba, fiecare, cum ştim şi cum putem mai bine. Sunt bucuros că sunt la echipa mea de suflet, aici unde am dorinţa de a demonstra multe, dar mentalitatea unora dintre noi… (n.r. oftează)… nu este ce trebuie. Sunt anumite aspecte inadmisibile. Credeţi-mă, vă spun în premieră, că am vrut să plec!… Eu mi-am asumat nişte lucruri aici, iar faptul că nu avem un medic în permanenţă, nu este normal. Sincer vă spun, nu este normal! Mentalitatea rămâne o problemă. Noi, în cadrul secţiei de fotbal nu avem probleme. Am o relaţie extraordinară cu George Timiş (n.r. şeful de secţie) şi orice suspicine în privinţa asta nu îşi are rostul. La alte lucruri mă refer. Ne antrenăm pe la ţară, acolo unde vreau să spun că apreciez grija celor care ne-au ajutat şi deschiderea arătată, dar trimitem mingea în plop şi mergem după ea, că nu sunt plase în spatele porţiilor… şi multe, multe altele… Ne consider o echipă cu pretenţii şi este normal să şi emitem pretenţii.” – Ilie Stan, antrenor fotbal SCM Gloria Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.