Rapid Suceava caută puncte în Crâng

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Divizionara secundă Gloria Buzău va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11.00 formația Rapid Suceava, meci ce va avea loc în cadrul rundei a doua a play-out-ului ligii secunde. Confruntarea cu sucevenii se anunța foarte dificilă pentru jucătorii antrenați de Ion Viorel. În prima rundă, Rapid CFR Suceava a fost învinsă pe teren propriu de codașa Dunărea Galați. În urma succesului de pe „Areni”, alăturat înfrângerii Farului Constanța la Buzău, gălățenii au făcut rocadă în clasament cu „marinarii”.

Înaintea duelului direct, Gloria Buzău beneficiază de avantajul propriului teren, precum și de poziția din clasamentul play-out-ului, care situează echipa antrenată de Ion Viorel pe prima treaptă, cu 20 de puncte în clasamentul ultimelor clasate. Moldovenii vin la Buzău cu orgoliul rănit după înfrângerea la scor de neprezentare suferită în prima rundă a play-out-ului și, în mod cert, nu „își vor vinde pielea” ieftin. În cele două întâlniri din sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Gloria Buzău a învins în tur, pe teren propriu, cu 3 la 0, golurile buzoienilor fiind marcate de Dorin Burlacu și Bobi Verdeș, o „dublă”, în timp ce în retur, sucevenii s-au impus la limită, rezultat final 1 la 0, după un autogol al fundașului Iulian Dăniță.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentEtapa a XIII-a a Trofeului „Buzăul Sportiv” la şah interactiv!
Articolul următorȘase din șase pentru Gloria Buzău
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".