Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din judeţ, Iulian Trăsnea, conducătorul formaţiei din liga a II-a de futsal, Luceafărul Buzău împlineşte astăzi 51 de ani, prilej numai bun pentru o sărbătoare în toată regulă „la palat”, aşa cum îi place preşedintelui buzoian să-şi alinte una din locuinţele sale.

„Mă bucur să am alături de mine familia şi cei mai buni dintre prieteni. Priveşti altfel viaţa după 50 de ani. Îmi doresc să fim sănătoşi, să realizăm lucruri frumoase atât în plan personal, cât şi profesional, iar acest lucru se traduce printr-o promovare cât mai curând în prima ligă a echipei Luceafărul Buzău”Iulian Trăsnea, preşedinte Luceafărul Buzău.

Iulică Trăsnea este una din figurile emblematice ale fotbalului buzoian la nivel judeţean în ultimii douăzeci de ani. Actualul preşedinte al divizionarei secunde Luceafărul Buzău se află în postura de conducător de mai bine de două decenii, timp în care a reuşit să promoveze mai multe echipe din judeţ din Liga a V-a în eşalonul superior, obţinând constant rezultate bune cu echipele sale la nivelul primei ligi din Buzău. Acesta este unul din pionierii futsalului buzoian, acolo unde a reuşit în urmă cu două sezoane să promoveze în prima ligă, refuzând ulterior participarea în cel mai important eşalon din ţară din cauza posibilităţilor financiare reduse. În prezent, acesta este reprezentant al echipelor din Liga a V-a în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, observator judeţean şi preşedinte al Clubului Sportiv Luceafărul Buzău. Echipa sa, Luceafărul Buzău va disputa mâine, începând cu ora 17:00, primul meci din noua stagiune a ligii secunde de futsal, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în compania formaţiei Inter Gheorghieni. Confruntarea dintre cele două echipe va fi transmisă în direct pe conturile de facebook „Buzaul Sportiv”, respectiv „Futsal Romania” şi va fi comentată de către jurnalistul Andrei Piţigoi. Difuzarea în direct a confruntării este realizată cu sprijinul Federaţiei Române de Fotbal.

Pe această cale, întregul colectiv redacţional Buzăul Sportiv îi urează preşedintelui formaţiei Luceafărul Buzău: „La mulţi ani şi multă sănătate!”

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.