Smiley are o #confesiune pentru buzoieni (P)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Pe 18 martie, începând cu ora 18.00, Sala Sporturilor din Buzău va fi gazda unui eveniment unic, o adevărată #confesiune muzicală, ce-l va avea drept protagonist pe Smiley. Alături de acesta, pe scenă va urca o invitată specială, Ana Munteanu, câștigatoarea ultimului sezon „Vocea României”.

Unul dintre cei mai populari și iubiți artiști pop ai momentului, pe numele său real, Andrei Maria, va concerta în premieră la Buzău, într-un spectacol ce poartă numele ultimului său album, Confesiune. Evenimentul va surprinde complexitatea artistică pe care Smiley a dobândit-o în cei peste zece ani în care s-a aflat într-o mulțime de ipostaze, precum cea de interpret, compozitor, producător, om de televiziune sau actor.

În 2017, Smiley a marcat un deceniu de carieră solo prin proiectul #Smiley10. Proiectul a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de artist. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesa funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, “Să-mi fie vară”, “Rara”, “O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, ”Pierdut printre femei”, „Vals”și „O poveste” au completat lista de piese lansate în cele 10 luni ale proiectului, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care a culminat pe 18 decembrie cu lansarea albumului „Confesiune”.

Smiley nu a încetat niciodată să-și surpindă publicul, oferindu-i acestuia muzică de calitate, colaborări îndrăznețe și pline de originalitate. Ultimul său album reprezintă însă cel mai complex produs al său de până acum, reușind să evoce o maturitate artistică incontestabilă.

Invitata lui Smiley de la Buzău, Ana Munteanu, vine din Chișinău, a făcut canto cinci ani, iar în prezent este elevă la liceu și ia lecții de xilofon, tobe și pian. Studiază foarte mult și toată viața ei se învârte în jurul muzicii. Moștenește talentul de la părinții ei, care au calități vocale excepționale, dar care nu au performat în acest domeniu. În 2014, la numai 13 ani, tânăra a câştigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – „Il parle d’amour”.

La ”Vocea României”, Smiley a fost fascinat de calitățile vocale ale Anei încă din etapa audițiilor pe nevăzute, avut încredere in ea de fiecare dată, astfel dovedind că Ana este o învingătoare.

Pe 18 martie, buzoienii vor asculta live piese ce au urcat cu ușurință în topurile românești, Smiley promițând un concert de neuitat, o primă întâlnire plină de emoție și ritm.

Biletele au prețuri cuprinse între 50 si 175 de lei și se găsesc la casa de bilete a Sălii Sporturilor, la Teatrul George Ciprian și online pe ticketnet.ro. Infotel: 0749.093.093.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport a Municipiului Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.