Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Am lansat pentru dumneavoastră GRATUIT un portal online care vă scapă de griji și de amenzi.

StopAmenzi.ro este sistemul care vă notifică automat cu 30/ 15/ 7 zile înainte de termenul de expirare al Rovinietei, al Inspecției Tehnice Periodice (ITP) și al Asigurarii RCA (Răspundere Civilă Auto) prin SMS și EMAIL.

Acest serviciu este GRATUIT pentru persoane fizice, iar înregistrarea se face în cel mult 2 minute. Pentru aceasta aveți nevoie de seria de șasiu a autoturismului/autoutilitarei, numărul de înmatriculare, adresa de email și un număr de telefon.

Iată care sunt RISCURILE la care va supuneti dacă sunteți depistați fără ITP, RCA sau ROVINIETĂ:

ITP -„Este interzisă circulația pe drumurile publice a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic, a celor neasigurate obligatoriu de răspundere civilă auto pentru pagube produse terților prin accidente de circulație, a celor pentru care a intervenit suspendarea înmatriculării, precum și a vehiculelor înregistrate al căror termen de valabilitate a inspecției tehnice periodice a expirat ori este anulată. OUG 195/2002 prev. art.10,alin.1, sanctionat de art.102 alin.1 pct.1 9-20 puncte amenda, se rețin plăcuțele de înmatriculate și certificatul de înmatriculare.

ROVINIETĂ – „Fapta de a circula fără rovinietă valabilă constituie contravenție continuă și se sancționează cu amendă.” – OG 15/2002, prev.de art.8,alin.1 și sanct. de art.8, alin.2, amendă între 250 și 500 lei.

RCA – „Obligativitatea încheierii contractului RCA. Persoanele fizice sau juridice care au în proprietate vehicule supuse înmatriculării sau înregistrării în România, precum și tramvaie au obligația să se asigure pentru cazurile de răspundere civilă ca urmare a prejudiciilor produse prin accidente de vehicule în limitele teritoriale prevăzute la art. 2 pct. 18.” Lg 132/2017, prev.de art.3 si sanct.de art.37 alin.9, amenda de la 1000 la 2000 lei, se rețin plăcuțele și certificatul de înmatriculare.

Așadar, puteți evita aceste probleme și neplacerea unei amenzi, primind notificare, GRATUIT, în timp util.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.