Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Liderul Partidului Social Democrat Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a avut o declaraţie cel puţin surprinzătoare privitoare la preferinţele sale în fruntea Federaţiei Române de Fotbal. Potrivit site-ului buzoienii.ro, şeful social-democraţilor l-ar prefera pe Ionuţ Lupescu în fruntea FRF. Iată declaraţia completă a deputatului buzoian, potrivit sursei anterior menţionate: „Nu am prea multe ce să vă spun. Doar că dintre Burleanu și Lupescu îl prefer pe ultimul. A fost un fotbalist pe care l-am respectat, e un tip educat, instruit, bine văzut în lumea fotbalului mondial. Sunt convins că va face bine fotbalului românesc dacă va ajunge președintele FRF”.

De precizat faptul că Marcel Ciolacu l-a numit pe Gică Popescu, fostul căpitan al „Generaţiei de Aur” şi al Barcelonei, în funcția de consilier al primului ministru Mihai Tudose.

Spusele actualului deputat buzoian sunt surprinzătoare, în contextul în care echipa de campanie a lui Răzvan Burleanu, de la precedentele alegeri, din care au făcut parte şi câţiva buzoieni s-au lăudat la vremea respectivă cu susţinerea necondiţionată a lui Ciolacu, care potrivit acestora ar fi efectuat inclusiv deplasări în ţară alături de actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru a îşi arăta susţinerea.

TOT JUDEŢUL VOTEAZĂ CU BURLEANU! VEZI AICI SFERA DE INFLUENŢĂ A PREŞEDINTELUI FRF!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.