Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Trei zile a rezistat în funcţia de preşedinte executiv al Gloriei Buzău, piteşteanul Cristian Bălaşa. Fostul nr. 1 din Crâng şi oficialii buzoieni au încheiat ieri dimineaţă, de comun acord, pe cale amiabilă contractul cu cel care trebuia să conducă ostilităţile la Gloria în următoarea stagiune de Superliga. Bălaşa a spus că nu-şi poate duce până la bun sfârşit proiectul la începutul căruia îşi propusese să „devină cel mai bun preşedinte din Liga 1”, invocând motive personale.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal şi text care spune „9 CUPEREI ocaa o SUPERBET ITHLET: SUPERB R2 GLORIA BUZÃU Pentru Buzău, pentru Suporteri! TE 8”

Buzoienii s-au reunit în urmă cu câteva zile şi au efectuat deja două mutări. Potrivit paginii de Facebook a clubului buzoian, începând din această vară, Călin Tudor şi Grigore Tudor vor îmbrăca tricoul roş-albastru.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal şi text

Tudor Călin a luat contact pentru prima dată cu mingea la CFR Cluj, după care şi-a continuat junioratul de la U16 la U19, în Germania, la Jahn Regensburg. Tudor revine în ţară la Sepsi Sf. Gheorghe şi îşi continuă cariera la Luceafărul Oradea, UTA, Ripensia şi Poli Timişoara. Sezonul precedent a evoluat la CSC Şelimbăr, formaţie pentru care a bifat 24 de prezenţe, mijlocaşul de 23 de ani reuşind astfel să depăşească borna de 100 de meciuri în Liga 2, în timp ce Grigore Tudor, originar din Sighetu Marmaţiei, a semnat un contract pe o perioadă de un an cu formaţia noastră. Fundaşul central, în vârstă de 26 de ani, vine de la FC Voluntari şi a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Foresta Suceava, Pandurii Tg. Jiu şi FC Argeş. În Superligă, Grigore Turda a bifat peste 80 de prezenţe pentru echipa argeşeană şi 11 din 18 etape, în tricoul celor de la Voluntari.
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.