Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În etapa a șaptea a Ligii Zimbrilor HC Buzău 2012 a jucat pe teren propriu împotriva echipei CSU din Suceava, meciul disputându-se astăzi, 17 octombrie în Sala Sporturilor. Buzoienii au dominat partida de la început până la fluierul final, aflându-se aproape în permanență la conducere pe tabela de joc. Au deschis scorul chiar în primul minut prin Dumitrana Zamfir – Zavenica, iar din minutul 4 au preluat conducerea partidei, până la finalul acesteia. Scorul la pauză a fost de 15 la 13 pentru Lupii Buzăului, diferența de două goluri regăsindu-se și în scorul final, 25 la 23. În urma partidei de astăzi, HC Buzău ocupă poziția a opta în clasamentul general, cu un total de 12 puncte.

În partida cu CSU Suceava au marcat: Nosrati Shahoo – 2 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 1 gol, Broască Ionuț – 3 goluri, Mironescu Liviu – 6 goluri, Glendza Alesandar – 7 goluri, Milošević Vuk – 2 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 4 goluri.

HC Buzău 2012 va juca următorul meci tot în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, duminică, 24 octombrie, împotriva formaţiei Potaissa Turda, ocupanta locului 4, cu 13 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.