Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

HC Buzău a disputat zilele trecute un meci de pregătire în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” în compania naţionalei de tineret a României. Partida s-a încheiat cu victoria la un gol a handbaliştilor antrenaţi de Gabriel Armanu, scor 34 la 33, (18-13 la pauză). Iată ce au declarat la finalul partidei tehnicienii celor două combatante:

„A fost un test util, după o perioadă de pauză competiţională. Chiar dacă spunem tineret, adversarii noştri ne-au pus diverse probleme şi au prestat un jod de calitate. Noi am folosit trei formule de echipă, urmărind să oferim minute de joc tuturor sportivilor. Îi felicităm pentru evoluţie şi le urăm succes în jocurile ulterioare”Gabriel Armanu, antrenor HC Buzău 2012.

„În primul rând doresc să mulțumesc echipei locale din Buzău pentru disponibilitatea și oportunitatea de a juca un meci de pregătire contra echipei naționale a României de tineret. Chiar dacă scorul a fost în favoarea celor de la HC Buzău, nu este important pentru mine, mai important este faptul că jucătorii au conștientizat că atâta timp cât respectă planul de joc se pot lupta cu orice echipa, chiar şi de seniori.”Adrian Petrea, antrenor România tineret

HC Buzău îşi va relua seria meciurilor oficiale sâmbătă, 11 noiembrie când în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” va sosi echipa din Sighişoara. Meciul va avea loc începând cu ora 18:30 şi contează pentru etapa a X-a din Liga Zimbrilor.

Foto: arhivă Buzăul Sportiv

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.