Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Realitatea de Buzău a prezentat o informaţie potrivit căreia mai mulţi nuntaşi au fost cazaţi, în weekend în internatul LPS Buzău, cea mai bine finanţată unitate de învăţământ din judeţul Buzău. Iată ştirea pe larg.

Hotel în curtea școlii, sau, mai precis, în internatul unui liceu buzoian. Mai mulți nuntași au fost cazați, în weekend, nu se știe deocamdată dacă în regim hotelier sau nu, în internatul unui liceu buzoian.

În înregistrarea video a unui buzoian, taximetrist de meserie, reiese din discuția cu paznicul liceului cum că mai mulți nuntași ar fi fost cazați la internatul Liceul Sportiv Iolanda Balas Soter. Omul de ordine insinuează, la un moment dat, că „ordinul” ar fi fost semnat chiar de directorul liceului, Cătălin Cighir.

Tot pe înregistrare se aude și scandalul făcut de chiriașii de ocazie (vezi ultimele minute), în internatul instituției de învățământ. Deocamdată, nici șefii Inspectoratului Școlar nici cei din conducerea liceului nu au făcut declarații cu privire la incident.

Foto: Arhivă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.