VIDEO. Declaraţia care „îngroapă” echipa fanion a judeţului: „Pe 5 noiembrie Gloria Buzău dispare!”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
ion-viorel-dan-tulpan
O imagine cât o mie de cuvinte. Strângerea de mână dintre Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău şi Dan Tulpan, preşedintele buzoienilor, la ieşirea din sala de judecată.

Dosarul în care se judecă prelungirea planului de reorganizare a divizionarei secunde Gloria Buzău, aflată în insolvenţa de peste trei ani, a primit astăzi un nou termen. Decizia finală va fi dată cel mai devreme pe 5 noiembrie, atunci când va avea loc o nouă înfăţişare între oficialii Gloriei şi creditori.

Oficialii Gloriei Buzău au reuşit, astăzi, să obţină încă o amânare în dosarul în care se judecă prelungirea planului de reorganizare a divizionarei secunde la fotbal. Cel puţin pentru două luni, în Crâng va fi linişte. Oficialii clubului din Bulevardul Mareşal Averescu speră ca în perioada imediat următoare să beneficieze şi de susţinerea financiară a Consiliului Judeţean Buzău, instituţie care să vină, alături de Primărie, pentru sprijinirea activităţii echipei din Crâng.

Decizia de astăzi nu va avea niciun impact asupra vestiarului, cel puţin asta îşi doreşte Ion Viorel, managerul general al Gloriei, care a promis la ieşirea din sala de judecată că formaţia din Buzău nu îşi va găsi sfârşitul.

ION VIOREL, MANAGER GENERAL GLORIA BUZĂU

În tabăra adversă, omul de afaceri buzoian Ionel Turturică, al doilea la masa credală după Fiscul buzoian, nu dă speranţe grupării din Crâng. Turturică a spus că la următorul termen va solicita dizolvarea societăţii conduse de Dan Tulpan, acest lucru echivalând cu sfârşitul grupării fondate în 1971.

VIDEO INTEGRAL ION TURTURICĂ, CREDITOR

Într-o situaţie asemănătoare cu cea a Gloriei Buzău, cu datorii mult mai mari ca ale buzoienilor, dar fără să li se solicite insolvenţa, se mai află cluburi de tradiţie din Liga a II-a, precum Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

VIDEO INTEGRAL, DAN TULPAN, PREŞEDINTE GLORIA BUZĂU

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.