Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

FC Buzău a învins cu 2 la 1 liderul ligii a III-a, Oţelul Galaţi, în ultimul meci de pregătire din pauza de iarnă. Fotbaliştii antrenaţi de Cristi Pustai au încheiat perioada de pregătire precompetiţională „pe plus”, după victoria asigurată pe teren propriu cu fosta campioană, graţie reuşitelor semnate de Adi Chică-Roşă (min. 4) şi Mihai Neicuţescu (min. 68). Unicul gol al oaspeţilor a venit în minutul 85 şi a fost înscris de Nica.

VIDEO FC BUZĂU – OŢELUL GALAŢI | MECI INTEGRAL

Pentru fotbaliştii antrenaţi de Cristi Pustai perioada de pregătire a decurs foarte bine. După un stagiu de pregătire efectuat în baza sportivă de la Râmnicu Sărat, buzoienii au jucat şapte partide de verificare, reuşind cinci victorii, o remiză şi suferind o singură înfrângere, venită în ultimul minut al confruntării de pe teren propriu, cu Metaloglobus Bucureşti. Majoritatea au fost abordate o repriză cu cel mai bun 11 al formaţiei noastre, în timp ce, în celelalte 45 de minute, Pustai a vrut să vadă la joc fotbaliştii mai puţin folosiţi în primele 16 runde ale întrecerii interne sau jucători veniţi în probe.

Meciuri de pregătire disputate de FC Buzău

1.FC Buzău – CSM Râmnicu Sărat: 1-5
2.Metalul Buzău – FC Buzău: 1-5
3.FC Buzău – Metaloglobus Bucureşti: 1-2
4.Metaloglobus Bucureşti – FC Buzău: 2-3
5.CSM Focşani – FC Buzău: 2-2
6.FC Buzău – Politehnica Iaşi: 4-1
7. FC Buzău – Oţelul Galaţi: 2-1

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Următoarea confruntare a fotbaliştilor buzoieni va avea loc sâmbătă, 26 februarie 2022, începând cu ora 11:00, pe arena din Crâng. FC Buzău va întâłni „lanterna roşie”, AFC Astra Giurgiu (20/20 cu -1 pct. după ce giurgiuveni au început campionatul cu -20 de puncte), în primul meci oficial din 2022.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.