Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Selecţionata Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a remizat, scor 2 la 2 cu North Riding, reprezentanta Angliei la turneul intermediar al Regions Cup, competiţie care se desfăşoară zilele aceastea la Buzău. Fotbaliştii antrenaţi de Gabriel Ibriş şi Cristi Lupu au condus cu 2 la 0, însă britanicii au reuşit să revină în urma a doua lovituri de pedeapsă.

Foto: Aurelian Trifan | Buzăul Sportiv

Pentru „tricolori” au marcat Babageanu, în minutul 33, respectiv Vişteanu, în minutul 62. Selecţionata Albionului şi-a asigurat un punct din confruntarea cu echipa gazdă, graţie golurilor înscrise de la punctul cu var de Rose, în minutul 79 şi Bellamy, în minutul 90+7. Astăzi, de la ora 17:00, selecţionata AJF Buzău va întâlni West Slovakia (reprezentanta Slovaciei), în timp ce, de la aceeaşi oră, la Râmnicu Sărat, Anglia va înfrunta Irlanda.

Foto: Aurelian Trifan | Buzăul Sportiv

Calculele pentru turneul final al Regions Cup

Înaintea celor două partide de astăzi, din ultima etapă a grupei cu nr. 2 din turneul intermediar, România conduce în clasament cu 4 puncte, urmată de Anglia şi Slovacia, cu câte 2. Irlanda încheie clasamentul grupei, cu doar 1 punct şi este singura formaţie care nu mai are nici o şansă la accederea la turneu final. Dacă Slovacia învinge România, iar Anglia nu obţine mai mult de un punct din confruntarea cu Irlanda, slovacii se califică. Un succes al Angliei, combinat cu maxim 1 punct pentru „tricolori” în confruntarea cu Slovacia, duce echipa din Regat în faza următoare. Ca prin urmare, pentru a nu sta la mâna rezultatului de la Râmnicu Sărat, jucătorii buzoieni trebuie să învingă în Crâng echipa West Slovakia. Partida este progamată astăzi, 22 septembrie, începând cu ora 17:00, pe stadionul „Gloria” din Buzău. Accesul spectatorilor este gratuit.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.